Minek tanuljak, mi legyen a munkám? Többi lent
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy 16 éves vagyok és itt a fakultálás jövôre,viszont, ahhoz már most ki kell választani a tantárgyakat.Szeretnék segítséget kérni ,hátha ti/önök tudtok valami pályát ajánlani.
Mimden nap megkapom szinte ,hig6 mennyire képes vagyok feldobni embereket,szebbé tenni a napjaikat avval hogy csak rámosolygok vagy köszönök a személynek ..stb(ugyan ezt van idegeneknél is ,simán csak valami szép gesztust teszek), azt is mondják hogy hihetetlenül jó kisugárzásom van és konkrétan árasztom a boldogságot(tudom furán hangzik,de tényleg ezeket mondják nekem az emberek)
Sosem tartott vissza az higy idegenekkel beszéljek ,nagyon könnyen találom meg a közös hangot a másik féllel(persze ehhez kell a nyitotság a másiktól)...ja és imádok segíteni màsoknak ,mert hihetetlen örömmel tölt el.
Az biológia nagyon érdekel és eddig is a tudomànyos(orvostudomány,mikrobiológia) izgatott...viszont hátha tudtok mondani nekem màsik pályát...annak örülnék a legjobban ha a fennt említett pozítív tulajdonságomat tudnám ötvözni a biológiával ...amugy a tanulással semmi problémám nincs, csak a fizikábóll és tesibôl voltam tavaly négyes(akkor voltam kilencedikes). Ès szeretnék majd külföldön tavábbtanulni.
A válaszokat elôre is köszönöm szépen és további nagyon szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!