Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem olyan anime-t...

Flox1231 kérdése:

Tudnátok nekem olyan anime-t mondani amiben megvan ez? : ---> Logikus gondolkodás, a főhősünk titkolja az erejét. Ennyit várnák el az anime-től.

Figyelt kérdés
Anime példa: Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e (A főhős egy fiú aki nagyon okosan és nem elhamarkodottan gondolkodik.. Nagyon erős ahoz képest, hogy titkolja az erejét)
2017. szept. 11. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy nem láttad még, mert ez egy alap mű, és ez pont ilyen: Death Note
2017. szept. 11. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen a Death Note-t már láttam ! :) Most nézem a filmet... Csak szeretnék még ilyen logisztikus anime-t nézni
2017. szept. 11. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:
2017. szept. 11. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Code Geass,(Egy fiú Kirához hsonló célokkal, aki képes parancsot adni bárkinek, és a személy, akinek a parancsot adta, feltétel nélkül teljesíti azt)

Nanatsu no taizai(Jó kis középkori anime, ahol a kölyök főhős egy legalább háromezer éves démon)

2017. szept. 12. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Kampfer
2017. szept. 13. 12:20
 6/8 AnimeFAngirl25 ***** válasza:

Mahouka Kouka no Rettusei

Alderamin on the sky

2017. szept. 15. 17:26
 7/8 AnimeFAngirl25 ***** válasza:
Youkoso jitsuryoku shijou shugi no kyoushitsu
2017. szept. 16. 16:49
 8/8 AnimeFAngirl25 ***** válasza:
most látom, hogy ezt irtad példának. Az ezelőtti választ hagyd figyelmen kivül...
2017. szept. 16. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!