Tudnátok mondani olyan rajzot vagy festményt melynek mély mondanivalója van? Vagy van benne valami csavar, valami ami nem esik le egyből.
Figyelt kérdés
nem olyanra gondoltam, amiben szerepel már a telefon, szőke nő, technika stb....2016. okt. 8. 14:22
2/4 A kérdező kommentje:
ezt már ismerem :(
2016. okt. 9. 11:06
3/4 anonim válasza:
A képek, rajzok, festmények csak képek,rajzok,festmények.
Nincs mondanivalójuk, csak valaki unatkozott, és elfoglalta magát.(Persze itt nem a ténylegesen jó festőkre, pl.: Csontváry, Munkácsy, Michelangelo, DaVinci gondolok.)
4/4 anonim válasza:
Én rosszul leszek az olyan képektől ahol a képünkbe tolják hogy háát igen a technika,meg a világ pusztulása ilyen karikatúraszerűen. Olyan erőltett.
Én magam is képzőművész vagyok,de meg kell mondjam,nem minden művészeti alkotásnak van mondanivalója.És ha van is,nem biztos hogy azt értjük meg belőle amire a festő eredetileg gondolt. Ugyanúgy ahogy a verseknél.
Én személy szerint egyedül Bankys műveinek látom értelmét,annak van valami társadalomkritika jellege,az összes többit csak esztétikai jelleggel bír számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!