Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha valaki...

Szerintetek ciki ha valaki túl sokszor használja azokat a rövidítéseket hogy szval stb?

Figyelt kérdés

pl remlem vagy vok vagy tom

meg sztem

engem már annyira idegesít, mintha ezzel bárki is menőbb lenne, annyira bunkó szokás ilyeneket látni

de lehet ezzel csak én vagyok így?

2010. máj. 26. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

A remélem az rem nem?

Csak te vagy így vele.

Msn-en is rövidebb így írni és élőben meg nem is hallani.

Nem bunkóság.

2010. máj. 26. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Miért hiszi mindenki ha csinálunk valamit azt azért csináljuk hogy menők legyünk?
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
szerintem is idegesítő, és cseppetsem "menő" :D
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

ezek használta miért bunkóság? chates rövidítések...minden nyelven vannak ilyenek, jobb ha hozzászoksz, mert ez meg fog maradni :)

Sőt rengeteg angol rövidítéseket is lehet látni.

Persze az más, ha valaki a rendes életben is használja őket, de itt nem értem mi a gond.

2010. máj. 26. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem, ha valaki rövidít meg szlengesít. Annyira megszokja később az ember, beleivódik az agyába, hogy majd ha neten hivatalos e-mailt kell küldenie mondjuk egy cégnek azt írja, hogy "tóth andrea vok bpröl és szrtném tudni mik a feltételek h melóba álljak"

Meg hát ha valaki a magánhangzókkal áll kényes harcban, az egyszerűen kiborító. Gondolok itt erre: kúrva, dúrva, miujság, fűrdeni, stb. Agyfaszt kapok tőle.

2010. máj. 26. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:

jah ez elég bunkóság volna egy hivatalos emailbae

hogy-> na csá jöttem má mer hallottam h felvesznek ide ha van ambícióm szval csak annyi h rem felvesznek mert tök jó fej vok

nah ez aztán már a normálatlanság netovábbja

2010. máj. 26. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
én gyakran írok ilyeneket még itt a gy.i.k.-on is, de egyáltalán nem menőzésből, csak mert nem szeretek sokat írni :)
2010. máj. 26. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm nagyon bír dumálni.. de minden meséjében kb 200x elhangzik h : A lényeg az...:D

hát kicsit vicces :D

2010. máj. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!