Valaki tud egy jó sorozatot ajánlani?
The walking dead
flash
wayvard pines
mind a 3 tetszik nekem, de ezek nem realisztikusak
switched at birth
my mad fat diary
Mindkettőt ajánlom,nagyon jó sorozatok :)
(De a my mad fat diary szereplői nagyon furcsa akcentussal beszélnek de meg lehet szokni)
Grace Klinika (Grey's Anatomy) - kórházas, sok évados, nagyon jó
How to get away with murder - ügyvédes, gyilkosságos, rejtélyes. Csak az első évadot láttam, de az nem volt rossz
Stranger Things - Eddig egy évad van kint, hamarosan jön a második évad egyben (Netflixes). Sci-fi, fantasy, horrorisztikus jellegű, de nem ijesztő, rejtélyes. Nekem nagyon tetszett
The 100 - poszt-apokaliptikus, túlélős, eleinte sci-fi később már inkább Lost jellegű
The Walking Dead - poszt-apokaliptikus, zombis, sok évaddal, gyomor kell hozzá
Fear the walking dead - TWD társ sorozata, a zombi apokalipszist megelőző időszakot mutatja be, majd magát az apokalipszis helyzetet
Once Upon a Time - estimesék megelevenülése a modern világunkban, sok évados, első két évad nagyon tetszett nekem
Trónok Harca - fantasy, középkori jellegű fiktív világ, a trónviszályról és a harcoló nemesi házakról szól
Skam - norvég tinédzser sorozat, négy évados, minden évadban más főszereplővel, az angol Skins sorozathoz szokták hasonlítani
Brooklyn Nine Nine (Nem százas körzet) - Nagyon jó sitcom, rendőrkörzetes sorozat Andy Samberg főszereplésével. Ha valaki szereti a Parks and Rec-et vagy az Office-t, akkor ezt imádni fogja. Mindenkinek ajánlom, nagyon jó.
Big Bang Theory (Agymenők) - szintén vicces, kockákról szóló sitcom. Sok évada van, én az első ötöt láttam, az jó volt
Supernatural (Odaát) - természetfeletti lényeket (démonokat, vérfarkasokat) vadászó testvérpárról szól. Sok évados. Első öt évad jó. Hatodik és hetedik béna, de nyolcadik évad megint jó. Én aztán már nem néztem, de van már azt hiszem 12 évad is és még folytatják.
Jessica Jones - Marvel, szuperhősös,kicsit cinikusabb burkolatban. Nekem tetszett. Van még két társsorozata (Daredevil, Ironfist <--talán), és most jön ki azt hiszem a közös sorozatuk, amiben a három sorozat szuperhősei fognak össze egy csapatban.
Riverdale - tinis, nyomozós, gyilkosságos. Elég gagyi, és a karakterek se valami szimpatikusak nekem, és elég bénán is írták meg őket de sokan nézik, szóval gondoltam leírom.
How I met your mother- szívemhez nőtt.
Nagyon vicces és tele van az élet nagy tanulságaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!