Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen olyan Sherlock Holmes...

Milyen olyan Sherlock Holmes könyvet/filmet/rajzfilmet/sorozatot tudtok ajánlani, ami - Sherlock Holmes gyerekkorát mutatja ba - Ami Sherlock Holmest mutatja be a 20-22. Századig?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!

2017. ápr. 23. 15:59
 1/1 anonim válasza:
Én a Andrew Lane-től olvastam az Ifjú Sherlock Holmes A halálfelhő c. könyvét. Ennek több folytatása is van és szerintem elég hitelesen is sikerült. Legalábbis több híresebb idézet is szerepelt benne. Azt nem mondhatnám,hogy teljesen karakter hű történet, hiszen itt Sherlocknak egy tanítója van és tőle ismeri meg a következtetés tudományát, és néhány Mycroftól való idézetezett is tőle hallhatunk. Van még a Sherlock, Lupin & Én de ez még jobban eltér a témától hiszen a női főszereplőnk Irene Adler, de szerintem a témának megfelelő.
2017. ápr. 26. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!