Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha emiatt nem...

Mit tegyek ha emiatt nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Ma megyek kozepsuliba es nagyon izgatott vagyok mar. Varom hogy uj embereket ismerhessek meg. De egyszeruen keptelen vagyok aludni. 2 oraja csak forgolodok az agyba. Valamit esetleg tudtok javasolni?

2017. szept. 1. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel más is így van, hidd el.
2017. szept. 1. 01:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze. Ertem en csak attol felek hogy nagyon faradt leszek napkozbe.. Kave mennyit segithet ezen? Es igen. Meg mindig nem sikerult az alvas
2017. szept. 1. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok sikeert : ))
2017. szept. 1. 01:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Máskor már fél tízkor kapcsold ki a gépet, telefont, tévét, stb., minden ilyen képernyős kütyüt és csak kötelező olvasmányokat olvasgass (papíralapút) az ágyban (pizsamában, zuhanyozás és minden egyéb után). Olyan hamar elalszol, hogy el se hiszed.
2017. szept. 1. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, a kávét meg energiaitalokat felejtsd el. Azok tudnak csak igazán bezavarni az alvási ciklusokba...
2017. szept. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!