Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy valamit...

Mit tegyek, hogy valamit tudjak is aludni? (Bővebb lent)

Figyelt kérdés

Ez sajnos nem a szokásos nem tudok elaludni,hanem annyira telivan a fejem,hogyha megpróbálom letenni magam, annyi gondolat tör rám, hogy vagy ki kell kelnem az ágyból vagy a sírás és a "depi" kerülget

Van egy szívemhez igen közel álló lány,akivel sikerült olyan szinten összevesznem, hogy az szerintem bőven elég ok arra, hogy minden egyes másodpercben ő járjon a fejemben,ráadásul az alaphelyzet megkívánja ezt.

Diákmunkát vállaltam. 8 órás éjszakai műszak után,hazaérek reggel 7 körül,10:00-kor futni és "edzeni" mentem 12:00-ig,és ez rendszeres,ígyis aligha fáradtam el.

Megpróbáltam aludni,mivel ma is éjszakára megyek. 13:00-kor lefeküdtem és vagy 1 óráig el nem tudtam aludni,utána meg olyan volt,mintha aludtam volna,1-2 másodpercig,utána felkelek. Igazából 16:49-ig ez is ment folyamatosan,és 18:00-ra állítottam az ébresztőt,hát nem volt rá szűkség.

Igazából mindennel annyira teli van a fejem,hogy ez kész,egyszerűen a sírás fojtogat.

Pszichológust vagy hasonlót főleg nem akarok. Frontin stb meg maradjon meg azoknak akiknek felírja az orvos..

Sport stb nem segít egy kicsit sem. Sem a fájdalmon,sem pedig a problémámon. Mit tegyek?:(

18/F

2017. aug. 19. 18:22
 1/2 anonim válasza:
100%
Hat ha az allmatlanságon nem segit az hogy le fárasztod magad akkor probalj meg kicsit viszabb venni mert lehet azert vagy allmatlan attol fuggetlenul hogy probalod le farasztano magad mert hogy tul hajtottad magad egy kicsit es ezert lehet az h nem birsz aludni ,tul sok adrenalint termel a szervezeted a sok halytas miatt kicsit pihenj kapcsolodj ki,esetleg zard ki a fejedbol a gondolatokat gondolj arra h nem gondolsz semmire es szuszogj olyan melyen mint mikor alszol
2017. aug. 19. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hát ezt próbáltam már,de nem sikerült :(

Igazából elaludni is többnyire úgy próbálok hogy nem gondolok semmire,hanem a légzésemre figyelek és próbálok szuszogni,elaludni,ha sikerül is,képtelen vagyok mélyen aludni.

Amennyi teendőm van,amellett kikapcsolódni fizikai képtelenség.:(

A választ köszönöm ismét,felpontoztam.

2017. aug. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!