Mit tegyek, hogy valamit tudjak is aludni? (Bővebb lent)
Ez sajnos nem a szokásos nem tudok elaludni,hanem annyira telivan a fejem,hogyha megpróbálom letenni magam, annyi gondolat tör rám, hogy vagy ki kell kelnem az ágyból vagy a sírás és a "depi" kerülget
Van egy szívemhez igen közel álló lány,akivel sikerült olyan szinten összevesznem, hogy az szerintem bőven elég ok arra, hogy minden egyes másodpercben ő járjon a fejemben,ráadásul az alaphelyzet megkívánja ezt.
Diákmunkát vállaltam. 8 órás éjszakai műszak után,hazaérek reggel 7 körül,10:00-kor futni és "edzeni" mentem 12:00-ig,és ez rendszeres,ígyis aligha fáradtam el.
Megpróbáltam aludni,mivel ma is éjszakára megyek. 13:00-kor lefeküdtem és vagy 1 óráig el nem tudtam aludni,utána meg olyan volt,mintha aludtam volna,1-2 másodpercig,utána felkelek. Igazából 16:49-ig ez is ment folyamatosan,és 18:00-ra állítottam az ébresztőt,hát nem volt rá szűkség.
Igazából mindennel annyira teli van a fejem,hogy ez kész,egyszerűen a sírás fojtogat.
Pszichológust vagy hasonlót főleg nem akarok. Frontin stb meg maradjon meg azoknak akiknek felírja az orvos..
Sport stb nem segít egy kicsit sem. Sem a fájdalmon,sem pedig a problémámon. Mit tegyek?:(
18/F
Köszönöm szépen,hát ezt próbáltam már,de nem sikerült :(
Igazából elaludni is többnyire úgy próbálok hogy nem gondolok semmire,hanem a légzésemre figyelek és próbálok szuszogni,elaludni,ha sikerül is,képtelen vagyok mélyen aludni.
Amennyi teendőm van,amellett kikapcsolódni fizikai képtelenség.:(
A választ köszönöm ismét,felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!