Titeket is idegesit, hogy állandóan átrakják a kérdéseket másik témakörbe?
utánna meg hiába keresem soha nem találom, pedig volt már pár olyan kérdés ahol kiváncsi lettem volna a folytatásra
ezt most azért irtam a családi kapcsolatok-egyéb témakörbe hogy bizonyitsam, hoyg tényleg átrakják ) kb. egyéb kérdések egyébbe.
na de most komolyan...
te tök hülye vagy? Szerinted minek vannak témakörök? váááááá
ha követni akarod akkor írsz oda vmi és aztán megválaszoltjaidban megleled.
Nem, engem nem idegesít. Mert tanulja meg a kérdező kitenni abba a témakörbe ahova való. Nem akarok pl. az Ételek-Italok témakörben olyan kérdést látni, ami pl. szexxel kapcsolatos.
A másik dolog, csak hogy lásd milyen egyszerű: A kérdést kimásolod a jegyzettömbe, és utána akármikor beírod a keresőbe, megtalálod a kérdést, akármilyen kategóriába is helyezték át. Szerintem 100-szor egyszerűbb mint oldalakat lapozgatni, hogy hol is van a kérdés.
Na jó azért van amikor tényleg sz@r helyre rakják át.
Pl.: egy lány írta még annó, hogy úgyérzi a nevelőapja másként néz rá. Ezt betette a családi kapcsolatokhoz, aztán meg a szerelem, szex (vagy az egyéb?) témakörbe dugták be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!