mi folyik itt jásznagykunszolnokon? rengetek kis villám
Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Köbö 20 perce folyamatosan villámlik hol erősen hol gyengébben, de hang nincs csak a fényeket látjuk, a vihar már elment el nem tudom képzelni mi lehet ez.2010. máj. 25. 21:53
2/9 anonim válasza:
nem tudom, hogy mi ez, amúgy én is onnan írok.
tök durva :|
3/9 A kérdező kommentje:
Mi haverokkal arra jutottunk hogy vagy Pikatchu szórakozik vagy jönnek a Maják (ez valószínűbb,már a holdunkat is elvitték) :D Karcagi vagy te is?
2010. máj. 25. 22:06
4/9 anonim válasza:
Szerintem a Csehországból érkező hidegfronthoz tartozó zivatarcella. Szerintem.
6/9 haggyámán válasza:
Csinálják a képeket a Google Maps-hoz.
7/9 A kérdező kommentje:
gyááá O.o nem gondoltam volna hogy ilyen durva fényjelenséggel jár O.o
2010. máj. 25. 23:11
8/9 anonim válasza:
Tavaly nyáron Bp-en volt egy hasonló jelenség, szupercella, távoli folyamatos villámlásokkal. Félelmetes volt, gyakorlatilag szünet nélkül szikrázott. Tegnap is volt hasonló Pesten, jégeső lett belőle.
Itt találsz érdekességeket, akár percről percre:
9/9 anonim válasza:
Megtalálétam a tavalyit is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!