Tetszett már meg neked úgy név, hogy mint a villám, beleszerettél?
Ma beszéltem egy lánnyal, akit X Sára Karolinának hívnak. Azonnal feltűnt, hogy milyen gyönyörű neve van, azóta ízlelgetem. Hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű neve?
Még a sorrend is tökéletes. Nem tudom, miért, de nekem nagyon tetszik így, ahogy van. Illett is hozzá, könnyed, légies, csacsogós csajszi.
Eddig a fejemben egy kombináció volt: Csilla Ágnes, de ez a Sára Karolina mindent vitt. Lehet, hogy külön-külön nem figyeltem volna fel rá, de így együtt a kettő gyönyörű. Szerintem :-))
25/L
Igen. Én odavagyok az ilyen szép dallamos nevekért, amiknek még sokszor van rövidebb egyszerűbb becézése is. Van egy Daniella nevű barátnőm, szerintem gyönyörű név, és Nellinek becézik. Vagy a másik amit imádok, ha egyszer lányom lenne tuti így hívnám az az Amarilla, ezt Rillának becézik. Szóval nekem ez a kettő nagyon tetszik:)
A Sára nem, bocsi. Amúgy nekem főleg az határozza meg, hogy mit gondolok egy adott névről, hogy ha van ilyen nevű ismerősöm. Pl ismertem egy Sárát, és ő ilyen visszahúzódó, kis félénk, okos, de nagyon esetlen lányka volt, és emiatt én ezt a képet kötöm hozzá ezért nem szeretem. De például a Daniella nevű barátnőmet nagyon kedvelem, kedves, dekoratív, csacsogós lány így a neve is tetszik. Amarillának egy könyv főhősét hívták és szimpi volt a karakter.
Nagyon sokáig beleszerelmesedtem az Elizabeth névbe, mert egy ismerősöm hugát , igy hívták, és nagyon megtetszett.
Most Izabella tetszik még nagyon.
Rövidebbek közül , Dóra
Kitti
:)
Igen, volt már, hogy villámcsapásként tetszett meg egy név, a Regina volt az. El is döntöttük a Párommal, hogy ha lányunk lesz, akkor ez lesz a neve :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!