Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszett már meg neked úgy...

Tetszett már meg neked úgy név, hogy mint a villám, beleszerettél?

Figyelt kérdés

Ma beszéltem egy lánnyal, akit X Sára Karolinának hívnak. Azonnal feltűnt, hogy milyen gyönyörű neve van, azóta ízlelgetem. Hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű neve?

Még a sorrend is tökéletes. Nem tudom, miért, de nekem nagyon tetszik így, ahogy van. Illett is hozzá, könnyed, légies, csacsogós csajszi.

Eddig a fejemben egy kombináció volt: Csilla Ágnes, de ez a Sára Karolina mindent vitt. Lehet, hogy külön-külön nem figyeltem volna fel rá, de így együtt a kettő gyönyörű. Szerintem :-))

25/L

2010. nov. 26. 00:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, én így vagyok a Jázminnal illetve angolul a Violet(Ben afflect lányának a neve).Szóval ha lányom lesz Jázmin lesz,de a párom neve is nagyon tetszik(Lóránt).Olyan akinek két bneve van és tetszik, még nem találkoztam. Anyu Zsuzsanna Anna,de nem használja csak a zsuzsit.
2010. nov. 26. 07:32
 12/19 anonim válasza:

Szia!

Ha lányom lesz akkor Miranda Jázmin nevet fogja kapni, ha fiam akkor a Lionel Flóriánt. Ebbe a 4 névbe nagyon beleszerettem és szerencsére a páromnak is tetszenek. Úh. 2 nevet kapnak majd a csöppségek :)

2010. nov. 26. 07:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Tetszik az Annabella, habár az Anna nem...

:)

2010. nov. 26. 10:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Napvilágra került egy újabb dolog. Nektek névfetishetek van :D.
2010. nov. 26. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha bőrszerkóban ostorral a kezünkben nyalogatnánk egymás talpát?:)
2010. nov. 26. 23:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Aha.
2010. nov. 26. 23:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ki kell ábrándítsalak. Ez nem az a hely:DDDD
2010. nov. 27. 12:11
 18/19 anonim ***** válasza:

még kislány voltam, amikor egy régi magyar filmben a Törőcsik Mari olyan szépen, ábrándosan szólította a filmbéli szerelmét, hogy Máté... nem jut eszembe a színész neve, aki a Mátét játszotta, de nagyon fiatalon, 27 évesen halt meg (nem a filmben, hanem a valóságban). na, azóta tudom, ha fiam lesz, Máté lesz a neve. kérlek szépen időközben született egy fiam, és Máté a neve, és Ő is örül, hogy ilyen szép neve van.

középiskolás koromban, volt egy osztálytársnőm, aki nagyon szép volt, és nagyon illett rá ilyen különleges név, hogy Beatrix. a kislányom Beatrix, és Ő is nagyon örül, hogy ilyen szép neve van :)

2012. jan. 8. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
A 3-assal értek egyet, egy az egyben ez a véleményem!:D Egyébként nekem is volt ilyen. Pl. egy ismerősöm, akinek a vezetékneve Virág. És a keresztneve is szép, de azt már nem írom le :P És a lány is nagyon szép. Már elterveztem, hogy veszek neki virágot, és azt mondom, hogy "virágot a Virágnak!", de nem jött össze a dolog :P
2013. júl. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!