Tetszett már meg neked úgy név, hogy mint a villám, beleszerettél?
Ma beszéltem egy lánnyal, akit X Sára Karolinának hívnak. Azonnal feltűnt, hogy milyen gyönyörű neve van, azóta ízlelgetem. Hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű neve?
Még a sorrend is tökéletes. Nem tudom, miért, de nekem nagyon tetszik így, ahogy van. Illett is hozzá, könnyed, légies, csacsogós csajszi.
Eddig a fejemben egy kombináció volt: Csilla Ágnes, de ez a Sára Karolina mindent vitt. Lehet, hogy külön-külön nem figyeltem volna fel rá, de így együtt a kettő gyönyörű. Szerintem :-))
25/L
Szia!
Ha lányom lesz akkor Miranda Jázmin nevet fogja kapni, ha fiam akkor a Lionel Flóriánt. Ebbe a 4 névbe nagyon beleszerettem és szerencsére a páromnak is tetszenek. Úh. 2 nevet kapnak majd a csöppségek :)
Tetszik az Annabella, habár az Anna nem...
:)
még kislány voltam, amikor egy régi magyar filmben a Törőcsik Mari olyan szépen, ábrándosan szólította a filmbéli szerelmét, hogy Máté... nem jut eszembe a színész neve, aki a Mátét játszotta, de nagyon fiatalon, 27 évesen halt meg (nem a filmben, hanem a valóságban). na, azóta tudom, ha fiam lesz, Máté lesz a neve. kérlek szépen időközben született egy fiam, és Máté a neve, és Ő is örül, hogy ilyen szép neve van.
középiskolás koromban, volt egy osztálytársnőm, aki nagyon szép volt, és nagyon illett rá ilyen különleges név, hogy Beatrix. a kislányom Beatrix, és Ő is nagyon örül, hogy ilyen szép neve van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!