Szép lányok/helyes pasik, nektek nem ciki egy nagy csomag WC papírral végigmenni az utcán?
Figyelt kérdés
Mindig nagy csomagot veszek, ami többnyire nem fér bele egy szatyorba, és néha olyan kellemtlenül érzem magam miközben viszem, ti nem? :D2017. aug. 25. 11:48
1/9 anonim válasza:
Nem ciki. :D Az emberek szerintem sejtik, hogy én is szoktam szarni. :D
2/9 anonim válasza:
Mi az hogy helyes meg szép? Relatív kinek mi....
De, volt már ilyen, de leszarom.... nem ott tartunk hogy ilyen nagy leveket szaggassak az erdő mellett, aztán azt vigyem haza, mintha valami állatnak vinném...
4/9 anonim válasza:
Attól függ, illatosat használsz- e.
Mert h igen, akkor a Tyereskova szám jut mindenkinek az eszébe, aminek a cím nem más, mint ez: Illatos a piiinám. :)
You tubeon fent van, aki nem ismerné. :)
5/9 anonim válasza:
Nem értem mi köze a wc papírnak a szexualitáshoz.
Egyébként nem hiszem hogy bárki cikinek tartaná, hogy wc papírt használsz.
6/9 anonim válasza:
Aki csúnya annak nem gáz, mert az olyan amilyen de egy szép embernek már szerinted gáz? Érdekes gondolkodás
7/9 anonim válasza:
A szép emberek nem szarnak ez tény
8/9 anonim válasza:
Én büszkén viszem: nézzétek mekkora csomag vécépapírom van!
9/9 anonim válasza:
Vegyél a Tescoban olyan nagy zöld táskát, abba belefér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!