Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki szokott...

Van itt valaki, aki szokott meditálni?

Figyelt kérdés
Ha igen , miért csinálod? Milyen érzés tölt el olyankor? És használ valamit,nyugodtabb és boldogabb lesz az egész napod? ☺

2017. aug. 25. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
én szoktam, de mindig maszturbálás a vége.50ff.
2017. aug. 26. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezotéria kategóriában keress hasonló témákat, ott sok hasonló kérdésre van értelmes válasz.

Javítja a figyelmet, a figyelem fenntartását, önismereti célokra lehet használni stb.

2017. aug. 28. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm ♥♥
2017. aug. 28. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Én amúgy is buddhista vagyok.

Ha dühös vagyok, nem másokon vezetem le az indulataimat, hanem félrevonulok meditálni 5-10 percet.

Amikor az indulataim háborgása abbamarad, megyek, és tolom tovább a napot.

2017. szept. 5. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
éééén is inkább buddhistának mondanám magam mint katolikusnak. Imádom buddhát és a tanításait , külföldön pár napja vettem is egy szobrot. ♥ Bár még gyakorolnom kell ezt a félre vonulásos "nyugivan" helyzetet :D ... mert ha tudom hogy igazam van, azt muszáj kimondanom , még néha durván is. De nagyon igyekszem. ☺
2017. szept. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!