Szervkereskedelem Miskolcon a kínaiban?!
most beszltem mamámmal,aki mondta,hogy az 1et fizet 2őt kap kíniaiban(szeles utca) szervkereskedelemre utaló nyomokat találtak!
a sztori: pasi az asszonykával megy vásárolni,azt mondja megvárja kinn,elszív egy cigit.
asszonyka egy óra múlva sem jön,kérdi hol van,mondja,hogy adják elő a nejét mert hívja a zsrukat!
asszony nem lett meg,rendőrség a pincében találta meg kopaszon,elkábítva!!!!
És ez most volt a múlthéten azt hiszem.
Igaz ez?
(és mellékesen miért kopaszították le? az agya kell,vagy mi?
Én is halottam,elég gyakran járok Miskoclra..
Egyébként megtörténhetett..tuti!
DE minap Salgótarjánba voltunk és ahogy leírjátok(kopasz,szemöldök nélküli) nőt láttunk..két rendőr kísérte,és csoportal voltunk ugy kérdeztem meg az egyik csajt h ezzel mi lehet..na akkor halottam először..mostanába pedig egyre többször
Van már azóta fejlemény?
Csak hogy tudjuk,ez most egy kacsa, esetleg tényleg valós...
Aki tud biztos információt, az írjon, kérem!
kamu, nemrég feltettem egy kérdést, és egy ugyanilyen témában megválaszoltamra érkezett azonos időben azonos százalékos embertől egy-egy válasz:
az egyik:
ezek szerint lehet, hogy igaz, miért tussolja el a média (vagy valami hasonló)
a másik:
egy ismerősünket meg ölték ott, igaz a történet
....
vannak emberek akik generálják a témát, mert érdekli őket, amúgy tényleg érdekes és egy helyszínelőkös, vagy valami sorozatos epizódot tényleg le lehetne belőle forgatni. amúgy meg magyarország hírhedt a gyenge rendőri intézkedésekről, és szerintem elképzelhető, hogy ugyanúgy virágzik a szervkereskedelem, mint a pénzhamisítás, pénzmosás, vagy fegyverkereskedés. (mert van, és ezt sem halljuk a médiában, kimész a keleti parkolójához, és 3 perc alatt tudsz venni stukkert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!