Szervkereskedelem Miskolcon a kínaiban?!
most beszltem mamámmal,aki mondta,hogy az 1et fizet 2őt kap kíniaiban(szeles utca) szervkereskedelemre utaló nyomokat találtak!
a sztori: pasi az asszonykával megy vásárolni,azt mondja megvárja kinn,elszív egy cigit.
asszonyka egy óra múlva sem jön,kérdi hol van,mondja,hogy adják elő a nejét mert hívja a zsrukat!
asszony nem lett meg,rendőrség a pincében találta meg kopaszon,elkábítva!!!!
És ez most volt a múlthéten azt hiszem.
Igaz ez?
(és mellékesen miért kopaszították le? az agya kell,vagy mi?
Nem tudom, mi történhet Miskolcon, de múlt héten írt valaki konkrét utcát, és hogy a próbafülkében valami csapóajtó van, és akit akarnak, ott potty a picébe. Nekem hihetetlen és morbid, és ott is kopasz, tán meztelen nők voltak állítólag. A rendőrség meg nem nagyon mozdul rá az ügyre. Elég sokat reagáltak, többen hallották az esetet, és félnek.
Tudjátok, milyen drága az igazi haj? Fodrászoknak póthajhoz!!! Lehet, csak a szép hosszú hajú nők kerülnek a pinyóba. Mindenesetre én nagy ívben elkerülném a környékét is.
a hozzászólások között
(tudom,ismerem mi az az urbanlegends,épp ezért vagyok kíváncsi rá,hogy igaz-e)
igen igaz. a rendőrség zárolta a híreket mer tnyomztak.
az öltözönek liftes volt az alja.
amúgy ez a sztori tényleg igaz =S
a próbafülke alatt, a pincében egy konkrét boncterem volt kialakítva =S
és azért nincs belőle még nagy médiaszenzáció, mert próbálnak utánalesni, vajon hány kínaiban tüntetik még el az embereket...
hátborzongató =S
és így egyetek legköz kínai kajáldában... hogy kitudja mit adnak, milyen hús van a kajában (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!