Szetintetek mi lehet ez?
Mar kb 2 hete volt egy panikroham szerusegem, be is mentunk az ugyeletre, mivel eddig semmi bajom nem volt; ez egyik pillanatrol a masikra tortent. Azota nagyon fura a latasom, mintha alomszeruen latnek mindent. Ebbol mar kezd elegem lenni, plussz felerosodott bennem az az erzes, hogy honvagyam van, de nem tudom, hova. Eddig is neha elojott ez az erzes, de nem ilyen gyakran es nem ilyen intenziven. Olvastam arrol is, hogy ilyen erzese csak a "csillaggyermekeknek" van, nemtudom ebbol mi az igazsag.. es nem, nem vagyok kis 10 eves, akiknek nagy a kepzrloerejuk, 18 eves no vagyok, aki mar elkeseredettsegeben ilyeneknek nez utana...
Szetintetek mi lehet ez?
Csillaggyermek? Milyen oldalakon keresgéltél te?:D
Most tényleg semmi megbántás képp, de lehet beképzeled, vagy nem is tudom. De szerintem nem kell túlgondolni. Pontosabban le tudnád írni, milyen is ez az álomszerű látás? Egyébként 18 évesnek is nagy lehet a képzelőereje. 19 évesen nekem is az van:D
"mintha alomszeruen latnek mindent"
Ez úgy hangzik, mint a derealizáció.
Én se nagyon hiszek az ilyesmikbe, de nem is sértegetek senkit, aki pedig igen. Bár az ilyennél nem ilyen irányba kellene elmenni. Kivizsgálást szerintem hanyagolt, le lehet ezt magadban is rendezni.
1. voltam
Egyszerűen csak nagy a fantáziád, valamint az intelligenciád. Ez semmi több:D
Olyan neked, hogy nem tudod a gondolataidat mással megbeszélni, mert tudod, hogy úgyse értenék meg, leszólnának stb, nem? Nálam is ez. A legjobban magammal tudok elbeszélgetni, valamint sokat képzelgek. Ez teljesen normális. Ha csak ráparázol, az nem segít. Ilyen vagy, ennyi:)
"Alomszeru latas: nem tudok egy dologra osszponzositani sokaig, csak kb egy pillanatig. Tenyleg csak ugy tudom jellemezni, mintha almodnek, mert ha visszaemlekszek peldaul a tegnapi napra, csak kis foszlanyok vannak, hogy mit csinaltam."
Oké, ez így nem derealizációnak tűnik.
Amúgy tartósan is fennállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!