Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyen lenne minden penny üzlet?

Ilyen lenne minden penny üzlet?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam a debreceni péterfia utcán lévő penny üzletben vásárolni és mit ne mondjak. Eléggé bunkó dolgozók vannak ott. A kasszánál sorban állva majd elaludtam, ott bemenni vásárolni nem lehet mert a békát is majdnem a vásárlóra tolják az aljanép dolgozók. Eléggé hülye marha lehet az üzletvezetője is, ha így irányítja a dolgozókat

2017. aug. 22. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell 1 darab tapasztalatból általánosítani? Ha valaki bunkó volt veled, még nem lesz minden ember bunkó.

A kérdésnek semmi értelme csak provokál.

2017. aug. 22. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Az én tapasztlatom szerint nagyon ki vannak zsigerelve a személyzet. Nem csoda, ha ilyenek.
2017. aug. 22. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztalom, hogy a Penny nagyjából a középkategória. A legudvariasabb dolgozók a Lidlben vannak, meg talán az Aldiban, ami nem véletlen, mert ezek a cégek fizetnek a legjobban, tudnak válogatni. A CBA viszont a Penny szintjét sem éri el.
2017. aug. 22. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Amelyik Pennybe én járok, ott kedvesek, udvariasak az eladók.
2017. aug. 22. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ma voltam Pennyben, ott minden oké volt.
2017. aug. 22. 16:37
 6/7 Szabó Szabolcs 73 ***** válasza:
Szerintem nem attól függ hogy Penny-e. Nèha úgy tűnik bizonyos üzletekben egyszerűen rossz a közhangulat a dolgozóknàl. Lehet hogy bunkó velük a főnök, vagy kevesen vannak vagy csak vèltlenül alakult így a dolgozók összetètele.
2017. aug. 22. 21:16
 7/7 anonim válasza:
Mi oda járunk és velünk nagyon kedvesek. De viszont nagyon sok bunkó vevő van aki úgy beszél velük és úgy kezeli őket mintha kutyák lennének nem is lenne csoda ha néha kiakadnak.Velünk tök normálisak és jókedélyű hangulat van nagyon sokszor. Nem értem te miért irsz ilyet, akkor még nem jártál a sámsoni úton a pennybe na oda meg mi nem megyünk soha többet.
2017. szept. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!