Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért tetszenek az idösebb...

Miért tetszenek az idösebb pasik/férfiak is? Vmi betegség? :D 16/L

Figyelt kérdés
mármint akárhány éves..nah jólvan nem akarhany..de max 45eves korig xD ha jol nez ki akkor megtetszik...masnak nem jon be,marmint masok mondjak h oreg meg minden..dehat en sem jarni kepzeltem azzal akit latok..csak nezni jo oket xD
2010. máj. 25. 01:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért buknának a fiúk az idősebb nőkre? O.o

Óvodában max az óvónénire, meg középsuli elsőben a végzősökre :D

Lehet h csak én lógok ki az átlagból, de nekem inkább a fiatalabbak tetszenek, mint az idősebbek.

22/F

2010. máj. 25. 05:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, orulj neki, h az idosebb pasik tetszenek. Komolyabbak erettebbek mint a fiatalabbak. nekem is az idosebbek jonnek be!

20/L

2010. máj. 25. 07:16
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..de jöhet még válasz :)
2010. máj. 25. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok.

Már öregnek számítok? :)

Szerintem a kor nemigazán számít.

Én szeretem a fiatal és az idősebb nőket is,mind2 korosztálynak megvannak az előnyei :)

2010. máj. 25. 21:32
 15/16 A kérdező kommentje:
nem én irtam kedves utolsó válaszoló hogy idös v :P:)
2010. máj. 26. 21:18
 16/16 anonim válasza:

Nekem is mindig az idősebbek jöttek be, pont úgy, mint neked, bár én kicsit fiatalabban kezdtem nézegetni az időseket, ez ment egészen addig, míg 15 évesen össze nem jöttem a mostani kedvesemmel, aki most 24 éves lesz :)

Szerintem ezzel nincs baj, mire kapcsolatra kerül sor, minden bizonnyal nem egy 40 évessel fogsz kezdeni, hanem egy picit idősebb fiúval. Amúgy sem a kor a lényeg, hanem a szerelem és az ész, főleg ha koraérettebb vagy, vagy egy szintén koraérettebb korodbeli kell, vagy egy picivel idősebb :)

18L

2013. júl. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!