Szarul érzem magam, mit tegyek?
Röviden arról van szó, hogy rossz a közérzetem. Nappal nincs semmi bajom, viszont éjszaka iszonyat szarul szoktam lenni. Mivel fent vagyok vagy hajnal 3-ig (nem tudok aludni) ez előfordult jóáprszor. Valamikor csak ülök, és azt ismételgetem magamban , hogy meg akarok halni, vagy csak bámulom a falon lévő órát. Ilyenkor könnyen elsírom magam. Mióta vége a sulinak, azóta ez nem jeletnkezett (évközben ez rendszeres volt nappal is) viszont az utóbbi 2 hétben megint vannak ilyen időszakaim és ezzel nem tudok mit kezdeni. Most van rá egy kicsi okom, de ez általában ok nélkül szokott jelentkezni. Nem sajnáltatni akarom magam, de nem tudom mitől van ez. Valaki hasonló cipőben?
14/L
Ez szorongás , és valószínüleg az iskola miatt. Főleg mivel iskola időben jön elő a legjobban. Lehet az ottani emberek miatt , de lehet akár a megfelelési kényszer miatt is . Javaslom ,hogy beszélj egy olyan emberrel akiben megbízol és tényleg tud segítséget nyújtani . Akár a lelkisegélyt is megpróbálhatnád , vagy éppen egy pszichológust.
Ilyen korban új iskola/ új emberek , a szorongás gyakran elő jöm , ami depresszív hangulatot hoz magával , és innen eredhet az , hogy " meg akarsz halni ".
Nem szeretném tovább szaporítani a szót , ha szeretnél nyugodtan írhatsz .
( u.i.: nem légbőlkapott dolgokat írtam le , már jó ideje foglalkozom pszichológiával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!