Elmondanátok az őszinte véleményetek a Harry Potter filmek egyik főgonoszáról, Bellatrix Lestrange-ról?
Mi sem bírjuk.
Ez egy ilyen karakter, azért lett kialakítva, hogy lehessen utálni.
Szerintem Ő egyszerűen csak egy pszichopata, akinek szüksége van arra, hogy egy általa nagyra tartott személyt kövessen, és ezáltal lesz veszélyes másokra. Az Ő esetében ez Voldemort Nagyúr.
Ha visszatekintünk a könyvekre, önálló cselekedetei nem igen vannak, mindig csak Voldemort parancsait követi, kreativitása sem mutatkozik meg igazán, nyilván erős és veszélyes boszorkány, ez a szemtől szemben párbajokban egyértelmű, de Voldemort nélkül Bellatrix sem lenne olyan veszélyes, valószínűleg a Szent Mungóban ápolnák.
Pl. a hetedik részben, mikor megijed, hogy Griffendél kardja hogyan került Harryékhez, túl bonyolultan oldja meg az egészet, leviteti a pincébe a fiúkat, stb., ahelyett, hogy gyorsan, ott helyben kikérdezné mindet. (Ha maguk előtt látják, hogy szenved Hermione, talán megeredt volna a nyelvük). Egyedül Pitonnal szembeni ellenszenvénél mutatkozik némi józan ész, de szerintem az a féltékenységéből adódik, hogy esetleg Piton jobb lehet nála, és fontosabbá válhat a Nagyúr számára.
Ha megnézzük a történelem véres diktátorait, a legtöbbjüknek volt olyan jobb keze, akik mindent elhittek, amit szeretett vezérük mondott, és csak az ő parancsai léteztek számukra. Szóval én örülök, hogy benne volt a könyvben, szükség volt ilyen karakterre, még ha nem is kedveltem őt.
Utolsó! Igazad van!
Mert gyermekük született (május 1-jén a csata előtt szülte meg!) ( Harry Potter és az elátkozott gyermekből tudjuk meg!)
Az elátkozott gyermek egy rossz fan fiction.Én nem tekintem canonnak.
Különben a maga szerepében mint gonosz jó volt,személyisége természetesen nem lenne szimpatikus a valóságban.
Az elátkozott gyermeket ignorálni illik
Egyébként Helena Bonham Carter nagyon jól személyesítette meg a filmekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!