Valaki tud segíteni, hogy ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezt még nagypapámtól kaptam, valahol találta. Azt mondta, hogy egy régi öngyújtó lehet. A szöveg, ami bele van vésve: "Bernátkúti, Rabságom örök emlékére 1952. Emlékül M. B." A kérdésem, hogy mi lehet ez pontosan, és hogy érhet-e valamit? Köszönöm előre is!
2017. aug. 15. 09:51
1/5 anonim válasza:
Öngyújtó? Inkább vizipipának mondanám. Vidd el egy régiségkereskedésbe. Szerintem ott megtudod. Biztos ér valamennyit. De, hogy mi lehet? Ha megtudod írd meg légyszi, mert én is kíváncsi lettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy vízipipa, mert az egész nincs 10 cm magas. Írtam egy antikvitás-boltnak, valamelyik nap beviszem és megnézetem.
2017. aug. 16. 10:04
3/5 A kérdező kommentje:
Az antikvitás-bolt azt írta, hogy egy értéktelen, házilag eszkábált bármi.
2017. aug. 16. 10:46
4/5 anonim válasza:
vszinű, hogy egy rab saját maga alkotta ezt a nemtudommit, az értéke pedig abban rejlik, hogy vmilyen kapcsolat fűzte a nagyapádhoz. Ebből pénzt csinálni nem tudsz. Bernátkuton ma is börtön van, ugy tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg öngyújtó. A nagypapámnak annyi köze van ehhez, hogy megtalálta és nekem adta.
2017. aug. 20. 13:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!