Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Alkohol ivás után mikor...

Alkohol ivás után mikor józanodik más is szokott lehangoltságot érezni, mitől van ?

Figyelt kérdés
Előszőr elfog ilyen boldogság, szabadság érzés, de amikor elkezdek józanodni akkor pont az ellentétje. Bűntudat, üresség,depis érzés. Másnál is van ez? Nem értem hogy tud valaki rászokni a piára. Én akárhányszor iszok csak az elején 2-3 óra jó utána már csak rossz érzés lelkileg is és testileg is.
tegnap 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont így szoknak rá hogy józanodáskor jön a bú bánat lehangoltság depi, s ezt elkerülendő újra inni kezdenek.

Amúgy meg azért leszel leszünk levertek mert az alkohol által felszabadított örömokozó hormonok sokkal erősebbek mint a szervezet által saját maga termelt öörömforrások.

tegnap 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az alkolhol nem játék, ez tudhatnád. Ahogyan azt is, hogy ha iszol, utána másnapos leszel. Ami nem egy túl jó érzés. Valamit valamiért.
tegnap 20:36
 3/5 anonim válasza:
Én elálmosodok az alkoholtól. 5-6 feles és megyek haza, mert tudom, hogy rám jön a gyengeség.
tegnap 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
1-es én józanodásnál már nem bírok egy korty alkoholt sem lenyelni. De volt hogy megis sikerült és rossz volt, nem okozott örömöt egyáltalán. Undorodok már ilyenkor. Sőt ha iszom, több hét is kell hogy újra tudnék inni, de nem szoktam. Apám alkoholista volt. Ezért is gondolkodom azon, hogy én nem tudnék az lenni. Munkám során rengetegszer szoktam inni, es 100% hogy nem tudnék rászokni.
tegnap 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
"Munkám során rengetegszer szoktam inni, es 100% hogy nem tudnék rászokni." ?? Ez nem normális dolog.
tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!