Nem eszek, iszok és alszok rendesen, milyen következményei lehetnek?
Az elmúlt 2 napban egyáltalán nem ettem semmit, inni is alig ittam, és 2-3 órát aludtam.
Ha így folytatódik milyen következményei lehetnek? voltak hasonló problémái? és ha igen mi történt, vagy esetleg kórházba került?
Alvás: 4-5 napig kihagyva semmi gond, nekem a rekord 6 nap ébrenlét, 7 napnál tovább senki nem volt még ébren, aki életben maradt volna.
Evés: 40 napot az emberek többsége tartós károsodás nélkül kibír, az éhség 2 hét után megszűnik, meglepő mód kipihentnek és frissnek érzed magad.
Szándékos koplalási rekordom fogyókúra gyanánt 10 nap, nem szándékos meg 16 nap, leszakadt a pincefeljáró, nem bírtam kimászni és csak 2 hét után kerestek az ismerőseim, azt hitték meghaltam.
Ivás: 3 nap után halál, szerencsére volt és van is csap a pincémben, meg azóta tartalék létra is :)
Nem vagyok drogos illetve semmi más káros függőségem sincs. Az elmúlt 2 hétben nagyon sok problémám volt főleg lelki gondok, és egyszerűen nem tudok enni,inni és aludni sem.
Nagyon érdekelne hogy emiatt kórházba kerülhetek, és ha igen akkor mennyi időre?
2-es google miért az ellenséged?
"Can you survive 45 days without food?
However, people who have voluntarily stopped eating to participate in hunger strikes have died after 45–61 days , which suggests that a person would be unlikely to survive for 3 months. The body needs the nutrients in food to survive."
A véleményed szerint "Jó az 14-nek is, kb annyi idő után hal éhen az ember." , ezek szerint 2 nappal a halálom után találtak rám és feltámadtam, mint Lazarus :)
Én évtizedekig napi két és fél órát aludtam. Annyira felborult a cirkadián ritmusom, hogy egyszerűen ennyit engedélyezett. Eleinte nem bántam, még örültem is, de 60 éves koromra meglett a "jutalma" néhány jóképű autoimmun betegség formájában.
Kérdező, tanulj (és alkalmazz!) valami stresszkezelési technikát, mert mellékvese kifáradás fenyeget, és az nem tréfadolog. Kórházba ugyan nem kerülsz, de az életminőségedet jelentősen lerontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!