Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel számolhat valaki hogyha a rendszertelen és káros étkezési szokásai miatt már nem jön meg a menstruációja, de ennek ellenére se hajlandó elkezdeni rendesen enni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 27. 01:53
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Úgy tudom, hogy a kalciumfelszívódásra van hatással, vagyis a csontjai már nem lesznek olyan erősek. Mint a nőknek a menopauza után, csontritkulás alakul ki.
2022. dec. 27. 02:39
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Kihullik a haja, minden szőrzete, hanyatlik a testi, szellemi állapota a vérszegénység miatt, mert nem kap elég oxigént a szervezete, végső soron összeomlik a keringése, és meghal.
2022. dec. 27. 03:10
 3/4 Metionin ***** válasza:
43%
Akkor hamarosan a kimaradó menstruáció lesz a legkisebb problémája.
2022. dec. 27. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
32%

Semmi. Egy anorexiásnak-bulimiásnak ezt nem magyarázod meg.

Én majdnem hatéven keresztül nem menstruáltam, halálosan nem érdekelt. Az sem, hogy 38 kilósan már mindenem fájt.

Vagy rájön magától, vagy kórházban felhizlalják (aztán vszeg vissza is esik, ha az alapproblémát nem kezelik), vagy meghal.

2022. dec. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!