Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Előjegyzésen. Az kb. mennyi idő?

Előjegyzésen. Az kb. mennyi idő?

Figyelt kérdés
Még tart a szabadságom és nagyon szeretném már elkezdeni a regénysorozatom újabb kötetét. Mindig a booklineon rendeltem, most is ott akartam de ez fogadott "előjegyezni"... Mennyi ideig tarta beszerzése ha előjegyeztem? (annak szól aki már rendelt booklineról, és hasonlóan járt)

2017. aug. 14. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sajnálom, hogy nem válaszolhatok, mert még nem rendeltem onnan. Viszont ott dolgozom, így pontosan tudnék válaszolni...

De ha nem, hát nem.

2017. aug. 14. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, ezennel kivételt képezel a kivétel alul.
2017. aug. 14. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én két esetet tudok.

Az egyik, hogy még nem jelent meg- vagy nem érkezett meg az első nyomás, és előre lefoglalsz egy-két példányt (ez szinte egy előrendelés).

A másik eset, hogy már megjelent, de elfogyott, és nincs eladható példány, ezért előre lefoglalsz, ha újra nyomtatásra kerül, vagy egyszerűen lesz egy antikvár példány belőle.

Na most ennek az időtartalma sajnos nagyon változó. Nekem volt, ami 2 nap múlva meglett, és volt-vagyis van- ami már lassan 4 éve nincs az általuk elérhető antikváriumoknál.

Szóval nem lehet megmondani pontosan.

Amikor megrendelhető lesz, akkor kapsz egy emailt, és ha nem vitték el előled (tehát számít a gyorsaság), akkor a tiéd lesz.

2017. aug. 14. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Borzalmasan népszerű "Trónok harca - A tűz és jég dala ciklus első kötete" :D Én nem hiszem hogy ezt annyira nehéz lenne beszerezni... (bár ez már a 2. online könyvkereskedésem ahol hiánycikk, az elsőben még csak a megrendelhető könyvek közt sem volt)
2017. aug. 14. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha kapós, akkor hamar el is viszik. Vélhetően ez a gond.
2017. aug. 14. 14:10
 6/7 Poirot15 válasza:
Szerintem, ha van a közeledben könyvrsbolt, ott nagyobb sikerrel jársz! ;)
2017. aug. 15. 03:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha a közelembe lenne könyvesbolt, nem kényszerülnek erre :D vidéken élek
2017. aug. 15. 06:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!