Ha érdekel a történelem:
Ha ifjúsági irodalom közel áll hozzád:
-bananascent könyvei minden mennyiségben. Imádom a humorát annak a lánynak (azt hiszem lány.... ) :D
- PCStefany: Szüzek köre. Nem valami nagy történet, de szépen fogalmaz az írónő, kikapcsolódásra alkalmasak az irományai
- PandoraSerein: Broken Dreams Club. HIHETETLEN CSODÁLATOS! Olyan gondolatokat és érzelmeket közvetít az a lány, Willen és barátain keresztül, amiket sehol máshol nem találsz. Soha nem fogod megunni, ha belekezdesz.
Ha vágysz egy kis rejtélyre, vagy sci - fi - re:
- Szintén PandoraSerein: Angyalom
- trapezeskorlat : Az erdő meséje. Még kezdetleges történet, de megéri, mert iszonyú izgalmas, és gyönyörűen fogalmaz a drágaság.
- megint ott van PCstefany, aki igazából a Pagony c. thrillerjével lopta be magát a szívembe (vagy ink. könyvtáramba LoL). Elég jól megírta az első fejezetet...
- és akkor hagy ajánljam figyelmedbe nagy betűs KEDVENCEMET: A holló szíve c. csodálatos, háborús, szerelmes, izgalmas, könnyfakasztó történetet, Nasu04 tollából. NEM FOGOD MEGBÁNNI, MÉG AKKOR SEM, HA NEM BÍROD A SLASH - t. HIHETETLEN.
Remélem tudtam segíteni, bár valljuk be,nemadtál túl sok kritériumot :)
Szívesen! Ha valamelyikbe belenézel, szívesen hallgatok véleményt :)
(3- ás voltam)
Itt a profilom, ha gondolod nézz be.
Amiket rendszeresen írok: "Érted adtam a lelkem" és a "Nem látok".
Mindkettő volt már első helyezett. :)
Ezen felül, kiegészíteném válaszomat.
Tudnam ajánlni a Szerelem képletét. Izgi ^^
Ha esetleg egy DC, Marvel fanfictionra vágysz akkor bedobom az enyémet a Vertigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!