Ajánlanátok olyan könyveket, amikben érdekes történetek vannak, meg olyanokat, amin jókat lehet nevetni?
Utóbbit anyukámnak keresném. Akartam nézelődni Google-ön, de miután az első találat a "Kaki könyv" volt, úgy gondoltam, inkább keresek itt, hogy biztos ne ötéveseknek való "humor"-szint legyen abban a könyvben.:)
Előbbi alatt meg olyasmit értek, amiben pl. megtörtént, megmagyarázhatatlan események, vagy érdekes felfedezések stb. vannak.
Szia!
Ezek jutnak először eszembe humor kategóriában:
Woody Allen: Lelki jelenségek vizsgálata
de tulajdonképpen a Mellékhatások vagy a Na ennyit erről c. könyvei is jók, bár az utóbbiakba csak futólag néztem bele. Odafigyelős szövegek, inkább akkor ajánlanám, ha anyud vevő Woody Allen humorára.
Hartay Csaba: Nem boci!
"Agrárnovellák". Szerintem viccesek, szarkasztikusak, a kis magyar valóság lenyomatai.
Morbidabb humor, ha kedveli anyud az ilyent, szerintem teljesen vállalható:
Wendy Northcutt: Darwin-díjasok /ismereteim szerint 4 kötete jelent meg./
Humoros:
Jerom K. Jerome: Három ember egy csónakban
Sophie Kinsella: Segítség kísértet!
Vavyan Fable: Mesemaraton
Kerstin Gier: Anyák maffiája
Brunella Gasperini: Én és ők
Gerald Durrell: Rokonom, Rosy
az elsőre pedig ajánlom Erich von Däniken könyveit, Nemere István könyveit (nem csak regényt írt),
Csaba Emese (szerk.): A múlt nagy rejtélyei c. könyvét,
illetve a Kossuth Kiadónak van egy 20 részes sorozata A történelem nagy rejtélyei címmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!