Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel?

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Ma meghalt a kutyám. Nagyon fáj ezt leírni vagy akár csak gondolni rá, de megtörtént. Még csak 4 éves volt és 2 hónapja betegeskedett. Az orvosok akikhez elvittük, nem tudták megállapítani hogy milyen baja van, ezért kezelni se nagyon tudtuk. És ma bekövetkezett amitôl a legjobban féltem. Ma nem sokszor mentem ki hozzá, mert túl elfoglalt voltam, leginkább azzal hogy jól érezzem magam, mikor tudtam, hogy ô rosszul van. Iszonyatos bûntudatom van amiért nem voltam vele. Tudtam hogy ennek jó vége nem lehet, mégse voltam vele amikor kellett volna. Ha csak egy órával hamarabb megyek ki hozzá, talán még életben találtam volna rá és nem pedig elbújva a bokor alatt, mozdulatlanul. Tudom hogy ez még friss, de már kisírtam a szemem és úgy érzem hogy ezt soha nem fogom tudni feldolgozni. Emellett azt sem tudom hogy szüleim mit csináltak a testével (mivel olyan helyre voltam hivatalos amit már nem mondhattam vissza). Szeretném megadni neki a végsô nyugalmat egy temetés keretén belül mert talán az segít felfogni hogy mi is történt. Kérlek a negatív kommenteket mellôzzétek, most segítségre van szükségem, nem pedig letolásra.
2017. aug. 13. 00:04
 1/2 anonim válasza:
Tudtad, hogy beteg, valahol készültél rá, tudat alatt. Persze, így is nehéz és ugyan az van, mint egy családtag elvesztésénél, tehát adj időt magadnak. Gondolj arra, hogy most már egészségesen szaladgál az örök kutyumezőkön. Ne legyen bűntudatod, neki jobb is így, a kutyák elbújva "szeretnek" távozni. A szüleidet pedig kérdezd meg, hogy hol van a teste, de valószinű, hogy ők már megadták neki a végső nyugalmat. Legfeljsbb menj arra a helyre és épits kövekből vagy bármiből valami emlékeztetőt, amolyan sírhantot. Nyugodtan sírj és gyászold meg magadban, és hagyd a fájdalmad az időre. Megoldja. Kitartást!
2017. aug. 13. 00:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Kitartás! Idővel enyhül. Sok állatot vesztettem már el sajnos én is, szóval tapasztalatból beszélek.
2017. aug. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!