Reka989 kérdése:
Tesi órán bepisiltem, ezt hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Tesi óra volt, már nagyon kellett pisilnem és megkérdeztem a tanártól, hogy ki mehetek-e? De ő ,mondta hogy kibírom óra végéig. De már nem bírtam és bepisiltem, mivel 7-8. osztály együtt tesizett mindenki előtt megörtént. Nagyon szégyenlem magam. Mit tegyek? Esetleg hasonló történt e már veletek akkor mit tettetek, vagy mit tennétek a helyemben?2017. febr. 2. 18:37
1/8 anonim válasza:
Miért tárul elém egyre több bizonyíték arról hogy minden tesitanár bunkó? Persze azért tisztelet a kivételnek, hisz lehet kivétel is.
2/8 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént, mondjuk már közel 20 éve. Tenni nem tudsz már semmit, viszont fel a fejjel, hamar elfelejtik a többiek. Igaz, nálunk "csak" két osztály lányai voltak ott, de soha nem hallottam vissza senkitől, nem nevettek vagy súgtak össze a hátam mögött. A mai napig eszembe jut néha, de hidd el, csak rövid ideig rossz.
4/8 anonim válasza:
#3: Igen, ilyen helyzetben bosszút kell állni. Rúgják ki!
5/8 anonim válasza:
Szia! Nagyon nagyon fontos, hogy nem te vagy a hibás! Ne emészd magad a dolgon ebből a szempontból! Nagyon sok emberrel történik hasonló dolog, és hidd el idővel el is felejtődik. Amúgy meg aki nem enged ki, az eléggé..hát nem mondanék jelzőt. Aki meg nem segít, hanem inkább kinevet, szerintem ez sem normális:/ A lényeg hogy próbálj a tényekkel szembenézni:) írtam neked privátban ott több dolgot is jobban leírtam:) remélem tudok segíteni, addig is kitartás:)
6/8 anonim válasza:
Én is pisiltem be osztálytársak előtt,szégyelltem de később együtt nevettünk.Sokakkal előfordul szerintem,nem kell erre ennyire rágörcsölni,amúgy meg minden csoda 3 napig tart.
7/8 anonim válasza:
Szia. Ne emészd magad. Megtörtént de az élet megy tovább. Én középiskolás koromban pisiltem be nyári munka közben mert nem akartak kiengedni. Szóltam hogy pisilnem kell, a válasz nagykislány vagy, várd meg a szünetet. Vártam pár percet majd szépen elengedtem magam. Felhívtam anyut aki eljött értem és olyan balhét csapott hogy utána bármikor mehettem pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!