Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első tetoválás! Hogyan kell...

Első tetoválás! Hogyan kell kezeljem?

Figyelt kérdés
2 napja varrattam.A kérdés csak az,hogy honnan tudom,hogy mikor gyógyult meg.Az alkaromon van,elég kicsi,már nem fáj,var se keletkezett rajta.Naponta tisztítom és krémezem,este fólia.Mégis félek hozzáérni.Honnan tudom ha begyógyult?

2017. aug. 12. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A tetoválónak fel kellett volna erről világosítania. Ha nem tette akkor tőle kellett volna megkérdezned, azért tetováló. A neten rengeteg féle kezelési módot láthatsz, kábé minden tetováló mást ajánl. Vagy fb-on írj rá a tetoválóra, aki készítette.

(Én egyébként nem fóliáztam sokáig, szerintem a második nap után leszedtem, de nekem nem bírta a bőröm [olvastam olyat is tetoválótól hogy abszolút nem kell otthon már fóliázni csak tisztítani megfelelően], tisztítottam alkohol-, és parfümmentes nedves törlőkendővel, és Bepanthennel kentem, amitől lehámlott kicsit aminek le kellett. Fontos hogy miután lehámlott a felesleg, nem szabad kenni ezzel a krémmel mert hámképző)

2017. aug. 13. 12:52
 2/2 A kérdező kommentje:
A tetoválómtól kaptam a krémet és az utasítást,hogy mit kell tennem.De a netten csak azt olvastam,hogy var lesz a tetováláson és le fog hámlani,de nekem egyik sem következett be.
2017. aug. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!