Első tetoválás! Hogyan kell kezeljem?
Figyelt kérdés
2 napja varrattam.A kérdés csak az,hogy honnan tudom,hogy mikor gyógyult meg.Az alkaromon van,elég kicsi,már nem fáj,var se keletkezett rajta.Naponta tisztítom és krémezem,este fólia.Mégis félek hozzáérni.Honnan tudom ha begyógyult?2017. aug. 12. 22:24
1/2 anonim válasza:
A tetoválónak fel kellett volna erről világosítania. Ha nem tette akkor tőle kellett volna megkérdezned, azért tetováló. A neten rengeteg féle kezelési módot láthatsz, kábé minden tetováló mást ajánl. Vagy fb-on írj rá a tetoválóra, aki készítette.
(Én egyébként nem fóliáztam sokáig, szerintem a második nap után leszedtem, de nekem nem bírta a bőröm [olvastam olyat is tetoválótól hogy abszolút nem kell otthon már fóliázni csak tisztítani megfelelően], tisztítottam alkohol-, és parfümmentes nedves törlőkendővel, és Bepanthennel kentem, amitől lehámlott kicsit aminek le kellett. Fontos hogy miután lehámlott a felesleg, nem szabad kenni ezzel a krémmel mert hámképző)
2/2 A kérdező kommentje:
A tetoválómtól kaptam a krémet és az utasítást,hogy mit kell tennem.De a netten csak azt olvastam,hogy var lesz a tetováláson és le fog hámlani,de nekem egyik sem következett be.
2017. aug. 13. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!