Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetoválós oldalakat küldenétek...

Kardos Alexandraa kérdése:

Tetoválós oldalakat küldenétek? Szeretnék tetoválást készítettni valami motívum vagy idézetet szeretnék ami motivál. Különben a 'la vita va avanti' mit jelent? Mert elvileg, hogy az élet megy tovább. Ez igaz?

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Tetoválós oldal? Google?

Beírod magyarul, ha nem találsz jót, akkor angolul, németül. Pinterest is tele van ilyenekkel. Vagy akármilyen képmegosztó oldal. Vagy youtube videók, blogok, tetoválók portfóliói, tetoválóstúdiók fényképei...stb.

Igen, azt jelenti. De ha nem tudsz olaszul, ne tetováltad fel. Magyarul amúgy is szebb lenne.

2017. aug. 4. 08:12
 2/3 anonim válasza:

igen a La vita va avanti azt jelenti,az élet megy tovább.

vagy Tutta la vita d'avanti- Előtted az egész élet

2017. aug. 4. 09:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Tetoválók portfólióira és stúdiók képeire gondoltam és azon linkekre. Már rengeteg oldalon keresgéltem több kevesebb sikerrel

És köszönöm a válaszotokat. Esetleg kedves első válaszoló tudsz linkelni nekem hasonló oldalt amit fent említettem?

2017. aug. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!