Miért önteltek sokan a gyakorikérdéseken?
Sokszor a jó válaszra is fintorognak a kérdezők, mert az nem egyezik az ő álláspontjukkal - ezek általában szubjektív kérdések, és valóban nincs rá jó válasz.
Sokszor ezerszer megkérdezett kérdéseket tesznek fel, vagy olyat, amit 1 perc alatt meglehet keresni, vagy neadjisten kicsit foglalkozni a dologgal, ês egyből nyilvánvalóvá válik.
Én azt mondom, hogy felesleges feltenni bármilyen kérdést is, mert mindent meglehet találni egy kis idő ráfordítással.
Értem én, hogy "valaki nem foglalkozik annyit a dolgokkal, mert nincs kedve", na de ha rákérdezett, akkor érdekli őt, és lehet többet megtudna, ha magától utánanézne, nem csak egy 1 mondatos választ kapna és jónapot. Persze tudom, hogy olvasni már nem menő manapság, csak messengeres üzenetet, lehet sokan még ehhez a mondatomhoz se jutnak el.
Csomó választ én is úgy írok, hogy utánanézek, és 10 perc múlva már egy szép összeszedett választ tudok írni, pedig előtte aligha foglalkoztam ilyen dolgokkal, ettől nem leszek okosabb, csak valamivel életrevalóbb a kérdezőnél.
Amúgy gyanítom, hogy olyan kérdést tettél fel, amit ha Googlebe beírtál volna, egyből megkapod a választ, és valaki kioktatott téged, és ez most nem tetszik neked, oké, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!