Miért nem bírják sokan a vér látványát?
Figyelt kérdés
Sosem értettem, mi benne olyan undorító? Hiszen ez kering bennünk minden nap, nincs benne semmi furcsa.
Véres filmeknél, vagy ha balesetvédelmin sebekről beszélünk, van nem egy ember aki rosszul lesz, elájul, hányingere van, pedig nem mutatnak semmit csak beszélnek róla. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy valakit tényleg ennyire mélyen érint, teljesen őszintén, mi a baj a vérrel?
Én kiskorom óta bírom a boncolós-véres filmeket, és volt már nem egy sebem aminél rosszul lett aki ránézett, akkor sem értettem miért, ez is testünkkel jár:D
Ráadásul sokszor pont a lányok undorodnak tőle, pedig könyörgöm, minden hónapban egy hétig csak vért látunk, azért hozzá lehet szokni az évek alatt:D
2017. aug. 10. 22:29
1/2 anonim válasza:
Én se értem.Nálunk oltás volt és én csak annyit kérdeztem hogy mekkora volt a tű erre meg teljesen kiborult akitöl kérdeztem mert neki egyböl a vér jutott eszébe arról és hogy mennyire fél a vértől.
2/2 A kérdező kommentje:
Ismerős a helyzet, minden vérvételen vagy oltáson vannak ilyen emberek:D
2017. aug. 10. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!