Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez az Ownmckendry mánia?

Mi ez az Ownmckendry mánia?

Figyelt kérdés
Komolyan, ilyen hatalmas senpai srácnak állítja be magát mangarajzokon, rámész a videójára, aztán egy alacsony, kövér idegbeteg srácot látsz aki tizenéves lányokon röhög. Ezerszer elmondta régebben, hogy nem szereti az animéket, de rájött hogy a nézőközönsége nagyrésze viszont igen, szóval lejár mondoconra meg felvesz mindenféle Narutós, meg Tokyo ghoulos cuccokat úgy hogy nem is tudja mi az. Pár "rant" videós meg elkezdi védeni, gondolok itt a nagyképű manninra stb. (és igen, lehet kérdezni hogy mi közöm van hozzá, meg hogy hogy unatkozhatok ennyire... De mivel valós személyként nemtudom milyen, abba nem kötök bele)

2017. aug. 4. 12:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
61%

Beléjük aztán nem lehet beléjük kötni :D

Egyébként miért zavar ,ha nem vagy féltékeny rá?Jól esik neked.

2017. dec. 10. 13:56
 32/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem nem csak úgy lehet valakit kritizálni ha irigy vagy rá de mindegy.
2017. dec. 10. 16:35
 33/36 anonim ***** válasza:
61%
Akkor kritizáld csak,ügyes vagy.
2017. dec. 10. 18:22
 34/36 anonim ***** válasza:
Tiszta geczy sz a gyerek
2019. szept. 5. 20:57
 35/36 anonim ***** válasza:

Ezen most nagyon felhúztam magam.

Régi a kérdés igaz. De attól még elmondom a véleményemet. Normális vagy?

Egy emberről nem alkotunk úgy véleményt, ha nem tudod, hogy ki ő, és mit csinál. Pár videó nem mond el semmit se róla. Peti a videóiban teljesen más, mint az életben.

Az anno kék bálnás hülyeségről pedig csak elmondta a véleményét! Vagy Te azt is megtiltod neki?!

Látszik, hogy egy buta ember vagy. Minek kell leírni, hogy 'neked ilyen jó'?

Ezen is szakadtam: Helyesebb vagyok nála.

Kinek mi a helyes. Te csak egy önimádó h.lye gyerek vagy. Sajnálom a barátnődet...

2020. máj. 26. 14:17
 36/36 Szabik15 válasza:

Én régebben rajongója voltam, nagyobbrészt csak a Fnaf-os videót néztem tőle.

De idősödtem és elmúlt ez a követés feléje.

Ha lehet így fogalmazni kinőttem belőle.

Napokban ránéztem mizu van vele videózás ügyileg.

Háát, próbál megfelelni a gyerek nézőinek, ami cikin megy valljuk be.

De ezt kajálják a Kokonoshik.

2020. aug. 18. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!