Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez az Ownmckendry mánia?

Mi ez az Ownmckendry mánia?

Figyelt kérdés
Komolyan, ilyen hatalmas senpai srácnak állítja be magát mangarajzokon, rámész a videójára, aztán egy alacsony, kövér idegbeteg srácot látsz aki tizenéves lányokon röhög. Ezerszer elmondta régebben, hogy nem szereti az animéket, de rájött hogy a nézőközönsége nagyrésze viszont igen, szóval lejár mondoconra meg felvesz mindenféle Narutós, meg Tokyo ghoulos cuccokat úgy hogy nem is tudja mi az. Pár "rant" videós meg elkezdi védeni, gondolok itt a nagyképű manninra stb. (és igen, lehet kérdezni hogy mi közöm van hozzá, meg hogy hogy unatkozhatok ennyire... De mivel valós személyként nemtudom milyen, abba nem kötök bele)

2017. aug. 4. 12:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
75%
UUU,hozza valaki a poroltót,igen.
2017. dec. 8. 13:26
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Ki az aki azért néz valakit,hogy beszóljon neki?

A csomó 9 éves aki azért káromkodik,mert menő.

2017. dec. 8. 14:07
 23/36 A kérdező kommentje:
Csak régebben láttam pár videóját, nehogy azthidd hogy ezen a srácon függök egész nap :DD
2017. dec. 8. 17:51
 24/36 Pie Boss válasza:
38%
Ugye azt tudod hogy több mint 26 éves.(Ha valami nem tetszik ne kösd bele)
2017. dec. 9. 07:19
 25/36 A kérdező kommentje:
Kit érdekel hány éves? Most komolyan...
2017. dec. 9. 09:28
 26/36 anonim ***** válasza:
46%

Szánalmas vagy,komolyan.

Pont ő az a videós aki erről beszél,milyen a mai társadalom,nézz már magadba.Féltékeny vagy rá,ez az igazság,ennyi.

Lehet olyan,amilyennek írod,de nem ismered,szóval nem jogos.Mert ennyi erővel bárki lehet,akár ISTEN is.

2017. dec. 9. 14:08
 27/36 A kérdező kommentje:

Aha, megint az irigy meg a féltékeny duma :DDD

elmondanád miért is lennék féltékeny rá?

nem akarok dicsekedni de gazdagabb és helyesebb vagyok nála, nekem is van barátnőm, nekem is van életem... megnyugodhatsz :p

Szóval érted, mindenem megvan ami nekem kell...

erre te azthiszed hogy valami féltékeny utáló vagyok, ugye? :DDD

De egyébként véletlenül sem ő a "szánalmas" mikor már a csatornájára kattintva elsőként dobja be a hülye termékeit :DDD

2017. dec. 10. 13:18
 28/36 anonim ***** válasza:
61%
Oh,bocsánat,nem tudtam,hogy jobb életet van.Mindjárt sírok,tudod mit legyen neked igazad.De akkor is csak egy szánalmas kisgyerek vagy.
2017. dec. 10. 13:35
 29/36 anonim ***** válasza:
És te milyen videósokat nézel?
2017. dec. 10. 13:36
 30/36 A kérdező kommentje:

Nem is menőzni akartam, de te hoztad fel ezt a hülyeséget hogy "biztos csak irigy" :)

De persze, még mindig én vagyok a szánalmas és nem ti, akik ilyeneket mondanak rám hogy "lennél inkább öngyilkos" meg hasonlókat, csak mert beszóltam a dagi kokonoshi masternek :D

Milyen videósokat? kenytheone, filthy frank...stb

2017. dec. 10. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!