Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ISTEN vagyok, van mondaniva...

Az ISTEN vagyok, van mondanivalód?

Figyelt kérdés
...
2010. máj. 22. 21:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
jóban vagy allah-hal?
2010. máj. 22. 22:27
 22/26 A kérdező kommentje:

aki meghal annak üzenem hogy sajnos igen...de nem olyan rossz hely az, jó meleg van.

aki káromol, hát, sajnos ő is, sőt lehet hogy hamarosan..

allah meg jó pajtás, jókat szoktunk együtt vacsorázni, ISTENI disznósülteket csinál..

2010. máj. 23. 11:19
 23/26 anonim ***** válasza:

Istenem, mond meg kérlek mért tettél ien ku.va rusnyává engem????

Léci válasszoljá

2010. máj. 23. 12:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Miért engeded meg az éhezést, háborúkat, természeti katasztrófákat, és miért engeded szabadon mászkálni a rossz embereket?
2010. máj. 23. 13:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Én allahnak szurkolok amúgy az vagyok aki 2 vel elöbb azt kérdezt mért teremtettél ijen rusnyára, úgyhogy válasszoljá má!!!!!!
2010. máj. 23. 21:52
 26/26 anonim válasza:

Miért adod ki magad az ÚR-nak? mikor semmi közöd sincs hozzá te is csak egy szolgája vagy!!! és mint hívő, azt tudom mondani , hogy az Úrnak mindenkivel tervei vannak!!

Az Úr jónak teremtette a világot,DE a társadalom miatt rosszak az emberek és éheznek!

2011. márc. 20. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!