Miért ad a jó Isten lehetetlen sorsokat? Miért ad olyan keménynek és kíméletlennek tűnő életeket?
a véleményem egy bölcs hülyeség lenne.
és egyébként is. ha minden ugyan olyan lenne, nem tudnál mihez viszonyítani.
Köszönöm szépen! És ezt közölnéd a csúf nyomoréklánnyal is,
aki él-hal a szerelemért, és mégsem lehet meg neki?!
S különben is, mi ez nem lenne mihez viszonyítani?!
Akkor ezek szerint azt mondod, szar a csúnya, mert szar,
de jó hogy van, mert tudod, mi a szép, így a csúnya akkor
is csúnya marad, tehát mindenki utálja, de azért tudjuk,
hogy csúnya, wííí.. de jóóóó!!!
És a lelki világa? Hm? Azzal mi van?
"Köszönöm szépen! És ezt közölnéd a csúf nyomoréklánnyal is,
aki él-hal a szerelemért, és mégsem lehet meg neki?!
S különben is, mi ez nem lenne mihez viszonyítani?!
Akkor ezek szerint azt mondod, szar a csúnya, mert szar,
de jó hogy van, mert tudod, mi a szép, így a csúnya akkor
is csúnya marad, tehát mindenki utálja, de azért tudjuk,
hogy csúnya, wííí.. de jóóóó!!!
És a lelki világa? Hm? Azzal mi van?"
így van. közölném a csúnya nyomoréklánnyal is, hogy te azért vagy csúnya és nyomorék, mert én szép és egészséges vagyok, és én azért vagyok szép és egészséges, mert te csúnya és nyomorék. a világban kettősség uralkodik. ha nem lenne az egyik, a másik se lenne, mert az egyik miatt lesz valamilyen a másik.
és a szép meg a csúnya, elég relatív fogalmak.
"Egyes embereknek azért van meg mindenük mert tettek érte"
-de azok az egyes emberek is egyszer megöregszenek/megbetegszenek/meghalnak, ugye??
A halál nem mindennapos dolog.
Rendben vagyok.
Azért írtam, amit írtam, mert a vallások (minden világvallás) a halállal való szembenézésre tanítanak.
És a szenvedéssel, és a megpróbáltatásokkal.
Mint a gyönyörű, nagy népmesék. Halhatatlanságra vágyó királyfi. Élet vize. Kár, hogy már kevesen ismerik ezeket is.
Nem náthára gondoltam, van olyan baj is, akár egyik percről a másikra, nagy rózsszín boldogság közepette, ami nagy szenvedést okoz.(pl baleset) Kolontáron a kis Angyal nevű csecsemőt egy pillanat alatt ragadta a halálba anyja karjából a vörösiszap-ár (pont most egy éve volt).
Mindezek ellenére:
Azon vagyok, hogyan tegyem szebbé mások életét. És ettől szép az enyém, nagyon. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!