Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy lánynak hova ajánlatos...

Egy lánynak hova ajánlatos piercinget tenni?

Figyelt kérdés

Köldököt anyum nem enged,én se akarok....

És azt szeretném megkérdezni,hogy fáj,ha nyelvbe tetetek?

A szúrásnál érzéstelenítik?

2010. máj. 22. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Figyeljetek....

Ha nem tetszik ez a kérdés,akkor miért válaszoltok?

Mert engem nagyon nem izgatnak a "sehova ne tegyél" válaszok...-.-

Nem azt kérdeztem,hogy hova NE,vagy NE rakjak-e.... -.-

2010. máj. 23. 17:41
 12/17 A kérdező kommentje:

"Sehová, mert nem szép és szükségtelen. Maximum fülbevaló (de nem az a fültágítós igénytelenség), abból akár több is."

Pont nem érdekel,hogy neked nem tetszik.

2010. máj. 23. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki az orrban/on, meg köldökben, de nekem totál mindegy hogy van-e ezeken a helyeken, nem ítélek ezek alapján. Nyelvbe én nem tetetnék, de te tudod... nem szólok bele
2010. máj. 23. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Csillagvirágszál, azért válaszolunk, mert megkérdezted. S ha megkérdezted, bizony számítani kell arra is, hogy negatív kritikákat és válaszokat fogsz kapni.

Ha meg nem érdekel, hogy hova és miért, és elhatároztad, hogy márpedig csak azért is lesz, akkor ne írd ki a kérdést.

2010. máj. 23. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:

21:19

elvileg nem kellene rá számítania, mert elvileg itt a kérdésre válaszolnak az emberek. A kérdés, hogy hova rakjon, ne az, hogy hova ne! Tehát az, hogy sehova ne rakj, az nem válasz! Ebből kifolyólag nem kellene számítania a kritikákra, éppen ezért minősítik magukat, akik ilyen választ adnak, vagy csak egyszerűen nem a kérdésre váalszolnak. Én egy pár kommenttel deljebb válaszoltam amúgy.

2010. máj. 23. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:
*feljebb a deljebb helyett :D
2010. máj. 23. 22:21
 17/17 anonim válasza:

Szerintem egy lány rakhat a nyelvébe az ajkábaa köldökébe is úgy hogy az mutasson is.... az meg hogy a sok begyöpösödött vénasszony mit gondol erről szerintem mélyen hallgassanak mert nem ebben a korban élnek ....

Az idő halad valaki meg fél lábbal a sírban matat ... nah jó elég a vér szívásból...

A lényeg hogy egy lányon is sok lehetőség van piercingek elhelyezésében...

Én már csak arra lenék kiváncsi kedves begyöpösödöttek hogy egy intim pc hallatán milyen reakciokat nyomatnátok ??? heee

2011. jan. 23. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!