Egy lánynak hova ajánlatos piercinget tenni?
Figyelt kérdés
Köldököt anyum nem enged,én se akarok....
És azt szeretném megkérdezni,hogy fáj,ha nyelvbe tetetek?
A szúrásnál érzéstelenítik?
2010. máj. 22. 19:54
2/17 anonim válasza:
Köldök után egy arasznyival lejjebb:D:D:D
3/17 anonim válasza:
legfeljebb a füledbe,úgy hívják,hogy fülbevaló
4/17 A kérdező kommentje:
Hát,ennél értelmesebb válaszokat vártam.... -.-"
2010. máj. 22. 20:02
5/17 anonim válasza:
értelmes kérdésekre értelmes válasz hülye kérédésekre[...]
6/17 anonim válasza:
hát száj fölött szép sztem:D de nyelvbe se rossz, pár ismerösöm csináltatott annyira nem fájt nekik elején fel volt dagadva de már nem zavarja öket. azt nem tom érzéstelenitik e de legtöbb piercinget nem szokták de nem vészes sztem:D
7/17 anonim válasza:
Hát hogy hová ajánlatos azt nem tudom,de a lányomnak aki 17 éves az orrában van egy nagyon pici szinte csak akkor látszik ha a fény megcsillan rajta és a köldökében.Ő is akart a nyelvébe de azt nem engedtem.Állítólag nagyon fájdalmas és hosszú a gyógyulás.Az egyik barátnőjének van a szája alatt.Kicsit hülyén fogalmaztam meg de máshogy nem tudom.Nekem kimondottan tetszik ha valakinek van piercingje de csak amíg nem viszik túlzásba.A köldökébe sebész tette bele nem gyulladt be.Az orrába kozmetikában tetettem bele.
8/17 anonim válasza:
Sehová, mert nem szép és szükségtelen. Maximum fülbevaló (de nem az a fültágítós igénytelenség), abból akár több is.
9/17 anonim válasza:
20:28 ez a te véleményed, nem ez a kérdés hogy hova ne rakjon. Tartsd meg magadnak.
Nekem nagyon bejönnek a piercingek egy csajon. Valahogy nagyon felizgatnak, főleg ha sok van :P Talán az ajak, és az orrpc a legszebb, bár ajakba inkább bogyósat, a karikás sztem férfias. A szemöldökben szerintem olyan semmilyen, nem kell erőltetni. A nyelvpc sztem jó, és nem fáj annyira, bár kicsit sokáig gyógyul. Arra vigyázz, hogy szakember rakja bele! Azzal smárolni is jó :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!