Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért néznek le ennyire?

Miért néznek le ennyire?

Figyelt kérdés
Anno lázadó punkrocker voltam, akkor is kaptam lenéző pillantásokat, de nem ennyit. Kinőttem azt a stílust, most nőiesen öltözködöm (színes, néha kihívó ruhák, magassarkú, smink), bár a rock zenét még mindig szeretem. Nincsenek 100.000-s márkás ruháim, nem járok diszkóba, semmi mű nincs rajtam, nem járok minden nap vásárolni, egyáltalán nem gazdag a családom és nem vagyok elkényeztetett ribi. Tanulok, három nyelven beszélek és nem kap agyhalált a környezetem, ha kinyitom a szám. Egyszerűen nőiesen nézek ki, mégis többen néznek le, mint lázadó koromban (csak fekete, bakancs)... Miért van ez?
2010. máj. 22. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lap legalján van a kérdésed.

Komolyra fordítva, akkor veszik fel a "lenézlek" álarcot, ha elbizonytalanítod őket (én is). Egy színes hajú, szakadt ruhás kiscsajt be lehet tenni a "nem veszélyes" kategóriába, ugye ezt nem kell kifejtenem. De ha csinos, okos, nőies vagy, az már baj :) Akkor vetélytárs lehetsz (munka, pasi, népszerűség-mindegy miben). Ráadásul még a hülyecurva/plázapica jelzőt sem lehet rád aggatni, persze, hogy bosszantó már a puszta jelenléted is! : )

Túloztam persze, de a lényeg érthető...

30/N

2010. máj. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!