Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A TV2 Mokka című reggeli...

A TV2 Mokka című reggeli műsorát élőben forgatják le?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy reggel ugye 6 óra után nem sokkal kezdődik a műsor, és a műsorvezetőknek meg a stábnak is már korán reggelre be kell mennie? Vagy ezt már előre felveszik és reggel bejátszák? Mert amikor a TV2-n élő műsor megy

(Pl. A Sztárban Sztár) akkor egy kicsi helyre kiírják hogy élő, én pedig. A Mokkánál sosem látom.

2017. júl. 24. 08:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, a kulcsszókhoz azt akartam írni hogy MOKKA.
2017. júl. 24. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy élő, mert több híresség/celeb ki szokta írni a Facebook- oldalára, hogy ott kezdi a napot, ill.az köztudott, hogy a műsorvezetői hajnalok hajnalán járnak dolgozni, ha nem élőben menne, minek forgatnák reggel? Egyszer pedig pont szegény, napokban elhunyt Aradszky László vendégeskedett a Mokkában az unokáival, amikor néztem, és mondták is, hogy az unokái kicsit lógnak suliból. Szóval szerintem élő.
2017. okt. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!