Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zeneiskola vagy magántanár?

Zeneiskola vagy magántanár?

Figyelt kérdés
Még az érettségi előtt álló lány vagyok és komolyabban csak pár hónapja (fél éve) kezdtem el foglalkozni a zongorázással. A kotta alapjait kb. 3-4 nap alatt megtanultam magamtól persze rengeteg gyakorlással. Egész jól tudok már zongorázni tehát nem "szaggatott" stílusban. Így az lenne a kérdésem, ha a zongorázással szeretnék majd a jövőben foglalkozni akkor magántanárhoz vagy sima zeneiskolába kéne beiratoznom? Elég fogékony vagyok, tehát könnyen tanulok. És tudom eléggé elkéstem korban, de most már nem tudok mit tenni, mégis szeretném magam fejleszteni mert úgy érzem a zongorázással szeretnék foglalkozni a jövőben.

2017. júl. 22. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Zongorázással foglalkozni, de hogyan? Mert nem mindegy. Van, amihez komoly elméleti tudás kell és végzettség, de pl. baráti társaságnak zongorázgatni anélkül is lehet. Mi a konkrét terved?
2017. júl. 23. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg kell kérdezned a helyi zeneiskolát, hogy hány éves korodig tanulhatsz ingyenesen.

Ha lehet, ezt használd ki.

Az elején sok kezdő gyakorlatot kell játszanod. Ha ügyes vagy, ezen hamar túllehetsz.

2017. júl. 23. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a konkrét tervem, hogy megtanulok egy adott szinten, hogy felvegyenek ezzel egy főiskolába esetleg. (tudom, évek kellenek hozzá). Jelenleg ennyi a tervem vele előreláthatóan.
2017. júl. 23. 12:12
 4/6 anonim válasza:
Melyik főiskolába szeretnél menni?
2017. júl. 23. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Először is szeretnék érettségi után jelentkezni egy konzervatóriumba azután pedig majd tovább menni. Az Etűd konzit néztem, nem tudom az mennyire jó lenne nekem?
2017. júl. 23. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen magántanár!
2017. júl. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!