Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha nem azt a...

Mit lehet tenni ha nem azt a terméket küldték amit rendeltem?

Figyelt kérdés

A számlára azt írták amit kértem, a dobozban más volt - hasonló cucc, de másik gyártótól, és valamivel olcsóbb. Nem tudom bizonyítani hogy nem azt küldték amiért fizettem, nem is én vettem át amikor megjött. Plusz poén hogy a küldött kütyü fél óra után megadta magát(úgy voltam vele hogy nem ér annyit az egész hogy szarakodjak, na meg annyival csak nem lehet rosszabb mint amit kértem), a garancia pedig csak számlával együtt lenne érvényes(amin nyilván nincs rajta).

A boltot még nem sikerült elérni, emialt írtam csütörtök délután, arra eddig nem reagáltak, hétvégén meg nem dolgoznak.

2017. júl. 22. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Netes vásárlás esetén 14 napon belül mindenféle indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszakapod a pénzedet.

Reklamálni, indokolni, panaszkodni, vitatkozni sem kell, egyszerűen egyoldalúan fel tudod bontani a szerződést.

[link]

2017. júl. 22. 00:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, a gondom az, hogy a számla szerint én nem ezt kaptam, amiatt aggódok hogy esetleg lerendezik annyival hogy ők nem ezt küldték, sehogy sem tudom bizonyítani hogy ez volt a dobozban. Alapvetően nem idegeskednék emiatt, de az hogy semmit nem írtak nagyon aggaszt(írtam nekik azóta még egyszer, de hétfőn fel is hívom őket ha még mindig nem reagálnak).
2017. júl. 22. 01:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ember, nehogy már te érezd még zavarban magad, ha átvernek. Telefon, asztalcsapkodás, termék eladó fejéhez vágása, panaszkönyv, fogyasztóvédelem.
2017. júl. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!