Mit lehet tenni ha nem azt a terméket küldték amit rendeltem?
A számlára azt írták amit kértem, a dobozban más volt - hasonló cucc, de másik gyártótól, és valamivel olcsóbb. Nem tudom bizonyítani hogy nem azt küldték amiért fizettem, nem is én vettem át amikor megjött. Plusz poén hogy a küldött kütyü fél óra után megadta magát(úgy voltam vele hogy nem ér annyit az egész hogy szarakodjak, na meg annyival csak nem lehet rosszabb mint amit kértem), a garancia pedig csak számlával együtt lenne érvényes(amin nyilván nincs rajta).
A boltot még nem sikerült elérni, emialt írtam csütörtök délután, arra eddig nem reagáltak, hétvégén meg nem dolgoznak.
Netes vásárlás esetén 14 napon belül mindenféle indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszakapod a pénzedet.
Reklamálni, indokolni, panaszkodni, vitatkozni sem kell, egyszerűen egyoldalúan fel tudod bontani a szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!