Ebayrol rendeltem 2 termeket, be is erkeztem az orszagba de nem hozza ki a posta. Mi a teendo?
Sziasztok!
Rendeltem 2 db dolgot az ebayrol .
Mind a ketto csomag beerkezett mar az orszagba de nem hozta ki oket a posta, irtam a magyar postanak emailt de azt mondtak hogy nincs a nevemmel naluk csomag..
Elso csomag:
Singapore Postaval adta fel nekem az elado
Tracking Number: MP08955*****
Beerkezett a csomag:
2016-05-11 22:14,Arrival at Destination,
Masodik csomag:
Wish Postaval adta fel nekem az elado kaptam itt is 1 tracking numbert ami itt csak szamokbol all(nincs benne betu), de a wish post oldalan nyomonkovettem es ez is beerkezett mar az orszagba...
Tracing Number: 81490380***
Nos ilyenkor mi a teendo??? A magyar posta nem tud rola hogy nekem van csomagom, vam ele nem lettek allitva mert kicsi az ertekuk. Lehetseges hogy amikor a repuloteren beerkezett akkor nem a magyar postanak lett tovabbitva..?
3 hét is eltelhet vagy akár több hónap míg a posta elküldi!Ők ezt nem tudják lenyomozni a szám alapján,mert nem ajánlott levés!
Viszont előfordul hogy itthon elkeveredik,vagy netalántán hamis nyomkövető számot kaptál,ami nem a te nevedre szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!