Németországból rendeltem terméket, amit a megrendelés szerint a DHL szállít ki, nekem a postás hozza ki vagy a DHL és kb. hány napba fog telni?
Az Unió eleve gazdasági közösségként jött létre (illetve az elődje). Mindenki, aki olyan ország állampolgára, amelyik tagja az Uniónak, egyben uniós polgár is.
Így sem vámot, sem áfát nem kell fizetni.
Nem igazán értem, most mit jössz folyamatosan a postával.
A DHL háztól házig szállít. Hogyan kerül a képbe a posta nálad. És ha már egyszer megválaszoltuk, hogy ha a küldő a DHL-el dolgoztat, akkor attól is fogod átvenni. Nem postától, nem DPD, nem FedEx stb.
Igaz régi kérdés, de válaszolok. Németországból rendelünk árut évek óta egy cégtől, a DHL a szállító, de néha megesik, hogy a postás hozzá ki, pontosabban az MPL. Többször volt, hogy mikor telefonon érdeklődtem egy csomag felől, hogy hol van már, közölte a DHL-es diszpécser, hogy lehet, hogy a posta hozza ki. Sokáig én sem értettem.
Mivel Németországban a DHL a posta, így előfordulhat, hogy átjutva a határon a magyar posta és nem a magyar DHL fogja kiszállítani.. vagy valami ilyesmi :D A pontos menetét én sem tudom, de nem kérdezett hülyeséget a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!