Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el a...

Miért nem fogadnak el a szüleim olyannak, amilyen vagyok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Már pár éve nem vagyok az a nagyon mosolygós típus (amikor kicsi voltam folyton mosolyogtam) és egy kicsit antiszociális vagyok.A szüleim ez miatt folyton ordibálnak velem és azt mondják nem vagyok normális,más lányok az én koromban mosolyognak,fotókat készítenek (nem engedem ,hogy egyetlen fotót is csináljanak rólam ,mert utálom)..Mivel szeretem az animéket és a k-popot ezért folyton arra fogják ,hogy ezek miatt vagyok ilyen ,mindenki ,aki ezeket szereti az hülye és olyan ,mint én. Hiába mondom nekik,hogy én ezeket szeretem és ,hogy ilyen vagyok azt mondogatják,hogy én nem ilyen vagyok és ,hogy szokjak le az animékről és a k-popról..Nem tudok velük mit csinálni egyszerűen nem hagyják azt csinálni ,amit szeretek és folyton másokhoz hasonlítanak..

2017. júl. 19. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért mert nem értenek meg, ami valljuk be elég nehéz ha minden elől elzárkózol amit ők akarnak. Ők csak annyit látnak, értenek meg a te belső dolgaidból amit te megmutatsz.

Próbálj meg néha kompromisszumokat kötni, olyan dolgokat is csinálni ami nekik fontos, hátha így ők is jobban viselik azokat a dolgokat amik neked azok. (én se csipázom ha fotóznak, nem is készült lassan 10 éve olyan fotó rólam amit én lőttem volna vagy amin barátokkal vagyok együtt de családi eseményeken odaállok én is, nem lesz neked se bajod ha egy szülinapon, keresztelőn, érettségin ... "szépen" kiöltözve a családod mellett vagy)

2017. júl. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!