Melyik a leggyorsabb ló a Star Stable Online-ban?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat kérek amik biztosan tudtok, mert akkor arra gyűjtök. Köszi <32017. júl. 18. 20:12
1/10 anonim válasza:
Szia! A lovak között csak minimális sebességi különbségek vannak, és biztos te is tudod, hogy a pónik lassabbak, mint a lovak. Ha egy gyors lóra szeretnél gyűjteni akkor Lipicai, Halfinger, Angol telivér, Arab telivér. Nálam egy sem volt csalódás :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Nekem mindegyik ló megvan, és mindegyik 15.-ös, csak kíváncsiságból kérdeztem, mert azt észre vettem hogy ha alacsonyabb szinten vagy, könnyebb megnyerni a champ-et + akkor a kiskarimra arra gyűjtöttem volna :) Köszönöm szépen, ment a zöld kéz vagy micsoda :D
2017. júl. 27. 04:14
3/10 anonim válasza:
Jól írta az előző , hogy minimális különbségek vannak .. De a ló hangulata , a felszerelése és a karakter ruházata is sokat jelent . Ja és a patkója is . Lóvásárban tudsz venni jobb patkókat . Amúgy a haflingi nem egy gyors ló , nem annyira ajánlom. Szerintem a leggyorsabb a shire , angol teljvér- új, musztáng , lipicai , morgan
4/10 anonim válasza:
Hát ti fogyik vagytok!! xDDD MINDENKI tudja hogy az Americai Paint a leggyorsabb ló az összes lóval szemben.... felszereléstől és hangulattól függetlenül!
5/10 anonim válasza:
Utolsó .. kicsikém nem értem minek kell lehurrogni . Nézzél már szét ott a lovak közt es utána dumáljàl .. a stílusról meg nem is beszélve . Játékhoz meg sok közös nincs úgy látom
6/10 anonim válasza:
Minden ló ugyanolyan gyors, drágáim. :)
7/10 anonim válasza:
Mindegyik ló ugyan olyan gyors, a Jorvik és a Welsh póni az, ami lassabb.
A ló gyorsasága függ a:
-Szintjétől
-Hangulatától
-Szettjétől
A ló sebességét azzal is lehet növelni, ha a karakteren magas a lovaglás szám. (ugyan ez van ugratásnál, minél több, annál magasabbra ugrik a ló, nem olyan sokkal , de nagyobbra ugrik)
Úgyhogy nincs olyan hogy xy lófajta gyorsabb a yx lófajtánál. Erről ennyit. Ne kergessetek hamis téveszméket
8/10 anonim válasza:
7-es, pontosabban a Jorvik, Welsh és Chincoteague pónik a lassabbak.
9/10 Milla05 válasza:
A Fjordot ajánlom! Nagyon gyors, ha indulok vele bajnin, mindig benne vagyok a top 3-ban.
10/10 fannibabavagyokxd válasza:
Nekem ugy tunt hogy a 2 genes pito arab ami nagyon gyors, a finn meg az angol telivér is de ezert hasznalnak sokan pinto arabot bajnin mert nagyon gyors. Remélem segítettem. És a tobbiek jol mondjak hogy a hangulat a szett és a szint is fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!