MOST melyik a leggyorsabb böngésző?
2016, hatodik-hó XD :D
Melyik a leggyorsabb böngésző?
És szerintetek melyik úgy mond a legszebb, legmodernebb kinézetű? Legyan top 5
ui.: Azért kérdem mert váltani akrok valamiért nem műkdik a chrome, rá katintok és semmi.
Én a EDGE-től várok valamit de csak akkor ha lesz végre bővítmény
Nos ha három kategória alapján kellene dönteni, akkor:
1, Kinézet:
-Chrome
-Opera
-Mozilla
-Safari
2, Teljesítmény:
-Chrome
-Safari
-Firefox
-Opera
3, Biztonság:
-Firefox
-Opera
-Safari
-Chrome
Ez a pcguru és a pcworld meglátása és teszteredményei.
Kinézet: Chrome
Firefox
Opera
Teljesítmény: Opera
Chrome
Firefox
#1.Ezek az összehasonlítások semmit nem érnek.
Kérdésre:
Ez mind szubjektív.A kinézet mindenkinek mást jelent:valakinek egyszerűség,valakinek meg a csicsa a fontosabb stb.
Én próbáltam sok böngészőt de a K-Meleon-nál fürgébb böngészőt nem találtam,Linux-os vonalon a Seamonkey ami hasonlóan erős:olyan gyors mint a Palemoon de ez stabil és van hozzá elég sok bővítmény.Jelenleg én Opera-t használok és azt is tartom a legjobbnak de ez a vélemény mindenkinek más .
Én tényeket közöltem, amiket emberek állítottak fel. Igaz mindenki saját meglátása szerint választ böngészőt. Nem mindenkinek jöhet be ugyan az :)
köszönöm a sok választ!
Én most végülis kipróbálom az operát, és örömmel látom hogy van beépített reklám blokkoló. Viszont van egy baj hogy pár képet nem tud megjeleníteni egy weblapon, úgy hogy lehet hogy nem hosszútávú kapcsolat lesz a vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!