156cm vagyok és 14 éves ez normális?
Figyelt kérdés
nemrég lettem 14, Hány éves koromig fogok még nőni? 18 évesen lehetek 175cm?2017. júl. 16. 02:37
2/9 anonim válasza:
Régen pár osztálytársam is ekkora volt ebben a korban és most páran magasabbak nálam közülük. ( 176 cm vagyok.) Később kezdtek el nőni.
3/9 anonim válasza:
Fiu/lany amugy?... Anyukadnak, apukadnak meddig ersz?
4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, van egy nővérem is ő "dagadtabb nálam" anyám nem valami magas de ő 20-30 éves korában magas volt szerintem fotokon ugy látszik apám magas anyám volt pasija meg apám is azt mondta hogy magasabb leszek a nővéremtől. Ennek örültem :) tesom most 15 éves és 165cm körül lehet.
2017. júl. 20. 19:52
5/9 A kérdező kommentje:
Ja meg az anyamnak a volt pasija azt is mondta hogy a (roland) fél tesom is 14 évesen ekkora volt és hogy egy honap alatt sokkal magasabb lett mint ő (bár ő most akkora mint anyám) ahányszor megkerdeztem apámat azt mondta hogy magas leszek meg hogy nagyobb leszek a nővéremtől. Remélem nem csak azert mondta ezeket hogy nyugodjak meg. Köszönöm a válaszokat!!! :D
2017. júl. 20. 19:55
6/9 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlenűl irtam le ezért bocsi :/ meg a helyesírásért is bocsi
2017. júl. 20. 19:56
7/9 A kérdező kommentje:
Amugy anyámnak kb a nyakáig érek
2017. júl. 20. 20:17
8/9 anonim válasza:
Akkor bőven nőni fogsz még... Lazán lehetsz még 175...en mikor annyi idos voltam mint te.. 1ev alatt nyultam 25centit, most már simán magasabb vagyok a szuleimnel es meg biztos fogok noni.. ha te nem is ilyen hirtelen fogsz megnőni.. anyudnal nagyon valoszinu hogy magasabb leszel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2017. júl. 21. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!